2011. júl 13.

Formula Fórum a Hegyalja Fesztiválon

írta: FormaNet
Formula Fórum a Hegyalja Fesztiválon

Idén először az autósport is képviselteti magát a Hegyalja Fesztiválon. 2011. július 15-én 18.00-kor az MR2 Furmint Színpad Startlap sátrában a FormaNet Magazin szervezésében Formula Fórumot tartunk, ahogy egy órás beszélgetés keretében megvitathatjuk a száguldó cirkusz múltbéli és aktuális dolgait, illetve a GP3 jelenét és jövőjét.

Vendégeink Simon István, szakújságíró, a Száguldó cirkusz kötetek, valamint számtalan egyéb Formula-1 témájú könyv szerzője, továbbá hazai reménységünk, az idén már a GP3 szériában versenyző Kiss Pál Tomi, aki a tavalyi Brit Formula Renault 2.0 sorozatban harmadik helyezést ért el, és idén Barcelonában megszerezte első GP3-as futamgyőzelmét a Tech1 Racing versenyzőjeként.

 

A fórumon kötetlen beszélgetés formájában mondják el vendégeink (és persze mi is) véleményünket az F1 jelen eseményeivel kapcsolatban, hallgathattok sporthoz kapcsolódó élménybeszámolókat, többek között a Silverstone-i versenyhétvégéről, ahol mindkét vendégünk személyesen is részt vett. Természetesen kérdéseitekre is válaszolt kaphattok, és egy Formula totó keretében ajándékokat is kisorsolunk.
 
A Formula totó fődíja kétszemélyes belépő a F1 ENI Magyar Nagydíj hivatalos Afterparty-jára, illetve további díjak, a Szimulátor Shop Speedblack Hungary vásárlási utalványai. 
Hozz magaddal tollat, vagy bármiféle íróeszközt!
 
Célunk a már egyébként is népszerű F1 és a GP3 további népszerűsítése, és a neten már aktív rajongói közösség erősítése, új tagok „megfertőzése” az autósporttal, Magyarország egyik legnépszerűbb zenei fesztiváljának „civil” programjai részeként.
 
Gyere és beszélgessünk egy jót kedvenc sportunkról!
 
A Formula Totó támogatói:
 

 

.                                                                          

 

. 

Szólj hozzá

tokaj hegyalja fesztivál simon istván kiss pál tamás formanet magazin formula fórum