2013. jan 23.

F1 Räikkönen a vodka hazájába készül

írta: FormaNet
F1 Räikkönen a vodka hazájába készül

Kimi Räikkönen nem szeret unatkozni, és hogy hogyan kerüli el az eseménytelen időszakokat, arra számtalan példát láthattunk már eddig is. A finn klasszis a 2013-as téli felkészülés vége felé úgy döntött, hogy eleget tesz egy Moszkvából érkezett meghívásnak, és februárban ellátogat a vodka országába.

Räikkönen Moszkvába készül.jpg

A Lotus pilótája lesz a díszvendége annak az ovális jégversenynek, mely esemény a Csillagok versenye (Race of Stars) néven kerül megrendezésre február 23-án, közvetlenül a második kollektív tesztet követően.

A rendezvény főszervezője a Za Rulem orosz magazin, és a helyszín a moszkvai Hippodrome.

Az esemény promótere, Anastasia Bendikova az SC ASPAS vezérigazgatója elmondta, Räikkönennek hatalmas rajongótábora van szerte Oroszországban, a motorsport kategóriában megelőzi Fernando Alonsót is.

000 facebook_banner.jpg

„Nem kétséges, hogy egyedülálló lehetőség minden orosz Kimi rajongó számára, hogy a maga hús-vér ember mivoltában láthassa őt Moszkvában, és a versenypályán, akció közben, még 2014 előtt, amikor is megrendezik majd az első Orosz Nagydíjat Szocsiban” – nyilatkozta Bendikova.

Räikkönen mellett részt vesz a rendezvényen a Caterham pilótája, Charles Pic, és az ország motorsportjának ismert versenyzői, beleértve természetesen a jelenleg bizonytalan sorsú Vitalij Petrovot is. Ott lesz Moszkvában a WRC egyik él menője, Evgeny Novikov és a Red Bull támogatottja, Daniil Kvyat is.

Szöveg: FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

Szólj hozzá

moszkva forma1 kimi raikkönen formula1 Race of Stars Charles Pic Vitalij Petrov