2014. okt 02.

F1 A Hugo Boss jövőre már a Mercedes pilótáit öltözteti

írta: FormaNet
F1 A Hugo Boss jövőre már a Mercedes pilótáit öltözteti

A Mercedes szerdán bejelentette, hogy a jövő év első napjától új szponzor, a McLarentől érkező luxusruházati márka, a Hugo Boss öltözteti majd a csapatot és versenyzőit.

mercedes - hamilton - rosberg.JPG

 

A Hugo Boss a McLaren partnereként 1981 óta része a száguldó cirkusznak, ám a Honda érkezésével a német divatcég több mint 30 év együttműködés után elhagyja a wokingi gárdát, és kitart a hazai márka-, azaz a Mercedes mellett. A Hugos Boss és a Mercedes partnersége hivatalosan 2015 január 1-jétől kezdődik.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább bővíthettük partnereink számát és családunkban tudhatjuk a Hugo Boss-t. Pontosság és minőség terén mindkét cég a legmagasabb szintet képviseli, és egyaránt a tökéletességet célozza meg a prémium kategóriában és a luxus piacon"- kommentálta a megállapodást a csapat főnöke, Toto Wolff.

„A márka-értékek szempontjából a Mercedes AMG Petronas és a Hugo Boss tökéletesen illik egymáshoz, és mindkét márka nagy és sikeres múltra tekint vissza, így nagy örömünkre szolgál, hogy egyesíthetjük erőinket”- üdvözölte az új partnerséget a Huog Boss globális kommunikációért felelő alelnöke, Gerd vonPodewils. 

Bár a partnerség csak 2015-től lép életbe, de Lewis Hamilton és Nico Rosberg egy fotózás erejéig már most magára ölthette a luxusmárka ruháit.

 

FormaNet, Varga Viktória

000 facebook_banner.jpg

Szólj hozzá

mercedes forma-1 hugo boss formula-1