2017. feb 21.

F1 A Renault megtartotta autóbemutatóját

írta: FormaNet
F1 A Renault megtartotta autóbemutatóját

A Williams és a Sauber után, Londonban ma délután a Renault mutatta be idei F1-es autóját. A tavaly a királykategóriába visszatért francia gyártó az idei versenygépét RS17-re keresztelte, színezése a fekete és a csapatra jellemző sárga szín kombinációja.

renault_1.JPG

A hátsószárny, az orr-rész hasonló, mint amit az eddigi új konstrukcióknál láthattunk, és a sportos cápauszony is valószínűleg idén minden autón megjelenik idén.

Az új versenyautóban új Renault motor dübörög majd, hiszen a tavalyi erőforrásuk radikális változtatásokon esett át, miután a francia gyártó rájött, hogy a régiből mindent kihoztak már, amit csak lehetett.

„A célok elég egyszerűek, hiszen ez az első autó, amit mi készítettünk. Azt várjuk tőle, hogy az ötödik helyen végezzünk a bajnoki pontversenyben. Van egy csapatunk, vannak versenyzőink, partnereink,  és Cyril Abiteoul (ügyvezető igazgató) valamint Bob Bell (technikai igazgató) vezetésével őszintén elmondhatom, hogy éhesek vagyunk a dobogós eredményekre és a sikerre. ”- mondta a Renault Sport Racing elnöke, Jerome Stoll.

renault_3.JPG

renault_2.JPG

Szólj hozzá

f1 forma-1 renault formula-1 rs17