2010. júl 13.

Schumacher és Senna rajongók figyelem!

írta: FormaNet
Schumacher és Senna rajongók figyelem!

Egy hazai internetes portál nem mindennapi ötlettel rukkolt elő Michael Schumacher rajongói számára: 

Kedves Michael Schumacher rajongók!

Sokunk kedvenc versenyzője visszatért a száguldó cirkuszba - és ezzel együtt hamarosan a Hungaroringre is újra ellátogat! A sportág legeredményesebb versenyzőjének a három éves kihagyás ellenére is rengetegen szurkolnak még, a rajongók támogatásából és biztatásából pedig csak erőt meríthet. Erre szüksége is van a nem túl fényes évadkezdet után, így arra gondoltunk, hogy a visszatérése alkalmából összeállíthatnánk neki egy könyvecskét rajongói üzenetekből, amit a Magyar Nagydíj hétvégéjén, lehetőség szerint a hivatalos autogramosztáson adhatnánk át.
A cikk folytatását, és a további információkat itt olvashatjátok:
http://www.vezess.hu/oteszt/uzenj_te_is_schumachernek/25428/
 
 
 
Ayrton Senna rajongók figyelem!
 
Az angliai közönség előtt idén ősszel mutatják be a mozikban azt az Ayrton Sennáról készült filmet, melyet néhány szakújságírónak, köztük James Allen-nek, vagy éppen Senna egykori riválisának, Martin Brundle-nek (jelenleg BBC szakkomentátor) már volt szerencséje megtekinteni.
 
Mindkét szakember fantasztikusnak találta, és egészen biztos benne, hogy nem csak az F1-fanokat fogja lenyűgözni, hanem például a hölgyeket is, mert a történet különösen szívbemarkoló.
 
A filmet az a Working Title készítette, mely az utóbbi évek brit sikerfilmjeit is, többek közt a Bridget Jones-t, Nothing Hill-t és a Büszkeség és balítéletet. 
A BAFTA- díjas rendező, Asif Kapadia , elmondása szerint ez egy különleges, egész estés dokumentumfilm, melyhez az eredeti felvételeket elsősorban a FOM-tól és Ayrton Senna családjától kapták.
A produkcióban rövid riportokat is lehet majd látni, de a történet zömét elsősorban azok az archív felvételek képezik, melyekhez a család és Bernie Ecclestone, ezelőtt még soha nem engedett hozzáférést. 
A történet összeállításában nagy szerepe volt Senna családjának, Bernie Ecclestone-nak, Ron Dennisnek és Frank Williamsnek.
 
Hogy Magyarországra pontosan mikor érkezik a film, arról még nem szól a fáma, de egészen biztosan időben értesülni fogtok róla.
 
 
 
 
 
Szólj hozzá

f1 michael schumacher ayrton senna formula-1