2011. már 24.

Mark Webber visszaszúrt Hamiltonnak

írta: FormaNet
Mark Webber visszaszúrt Hamiltonnak

Mark Webbernek nem kell a szomszédhoz átkopognia, ha egy élces megjegyzést kell lereagálni, így természetesen nem hagyta szó nélkül Lewis Hamilton napokban elejtett csipkelődését sem.

A McLaren 2008-as világbajnoka a várható világbajnoki csatáról szóló fejtegetésében azt találta mondani, hogy a Red Bull csak egy italokat gyártó cég, míg a McLaren egy igazi versenyistálló.

A Red Bull Racing 2-es számú autóját vezető ausztrál egy interjú során kihasználta az alkalmat, és megjegyezte, lehet, hogy csapata nem rendelkezik nagy történelmi múlttal, ennek ellenére méltó ellenfelei voltak a legendás csapatoknak.

"Mi csak egy italgyártó cég vagyunk, de végül egy nagyon jó szezont zártunk, és remélhetőleg tudunk a tavalyi sikerekre építkezni. Van néhány szenzációs riválisunk, mint például a vörösben lévő srácok, akik egy fenomenális csapatban versenyeznek, melynek történelme is fenomenális. Számunkra nagy jutalom, hogy ilyen csapatokkal versenghetünk" – nyilatkozta Webber, aki szerint Melbourne-ben legnagyobb riválisuk a Ferrari lesz, de a Mercedesre és a Renaultra is oda kell figyelni.

"Azt hiszem a Renault és a Mercedes is gyors lesz. A tél folyamán jól felkészültek, és a Renault eddig is közel volt az élmezőnyhöz. Nagyon tapasztal csapat, így nagyon érdekes lesz. A Mercedes szintén sikeresen zárta a téli teszteket, és biztos vagyok benne, hogy azon lesznek hogy idén versenyt nyerjenek."
 

 

 

szöveg: FormaNet, Varga Viktória

Szólj hozzá

f1 formula 1 red bull mark webber