2011. máj 21.

Tomi a 8. helyen zárta a katalán időmérő edzést

írta: FormaNet
Tomi a 8. helyen zárta a katalán időmérő edzést

 

Sikerült megismételni tegnapi kiváló eredményét, így a délutáni futamon a nyolcadik rajtkockából indulhat a Right Guard Racing Team programjának versenyzője.
 
Ma reggel 8:45-kor megkezdődött a GP3 Series hivatalos időmérő edzése a Katalán Nagydíj Montmelo-i ringjén. Mindenki legnagyobb örömére ma is verőfényes napsütés fogadta a 30 pilótát.
 
 
A tegnapi technikai megbeszélésen az időmérő edzésre választott stratégia kiválóan működött, és egy kicsit több szerencsével Tamás még ennél jobb eredményt is elérhetett volna, de panaszra semmi ok.  Az isztambuli időmérő edzésen megszerzett 24. pozícióhoz képest a nyolcadik hely hihetetlen örömmel tölti el a versenyzőt és az egész csapatot.
 
Ma délután 17:20-kor indul az első futam, ahol a fő cél a pontszerző helyek valamelyikének megszerzése lesz.
 
Kiss Pál Tamás: „Nagyon boldog vagyok, hogy Isztambulhoz képest ekkora lépést sikerült tennem. Ha az utolsó körben egy picivel több szerencsém van, még talán ennél jobb helyet sikerült volna megszereznem, de így is elégedett vagyok. Lépésről lépésre haladok előre, és egyre jobban összeszokom mind az autóval, mind pedig a versenysorozattal. Ahogy az látható, az első 10 rajtkockából induló versenyzők időeredmény-különbsége fél másodpercen belül van. Most minden idegszálammal a ma délutáni első futamra koncentrálok.”
 
Faster Management
 
.
Szólj hozzá

barcelona gp3 kiss pál tamás