2011. jún 23.

Kiss Pál Tamás Valenciában folytatja

írta: FormaNet
Kiss Pál Tamás Valenciában folytatja

Legutóbbi versenyén parádés alakítást nyújtott Kiss Pál Tamás, hiszen Barcelonában a GP3 Series teljes mezőnyét maga mögé utasítva a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett. 
 
Tamás azóta két teszten van túl, július elején a mogyoródi Hungaroringen, két hete pedig Valenciában, a következő verseny helyszínén tartottak hivatalos tesztet a GP3 csapatai, köztük a Tech1 Racing is. A verseny ugyan nem a teszt pályáján lesz majd, de sokat számít, hogy az ottani időjárási viszonyoknak tudták beállítani az autókat. A verseny utcai pályán zajlik majd, ilyen futama idén nem volt még a GP3-as versenyzőknek. Ebből kifolyólag viszont Tamás lejárhatta már a pályát nem hivatalosan, ha nem is a pontos nyomvonalat követve, de nagyjából azért felmérhette a verseny helyszínét. A teszt után nem is jött haza, kint maradt Valenciában, ami nagyon jó döntés volt abból a szempontból is, hogy erre a hétvégére volt ideje asszimilálódni és teljes lényében a versenyzésre tud majd koncentrálni. 
 

Ma egyelőre csak a pályabejárás szerepelt a programban, de az elviselhetetlen hőségben legyalogolni sem volt könnyű az 5,4 km-es távot. Ezután Tamás és a csapat mérnökei megnézték a tavalyi videókat és kielemezték a pályavonalakat, ami néhol igen keskeny a verseny utcai jellege miatt. 

Faster Management

A Blog támogatója a SPEEDBLACK Hungary  

Szólj hozzá

valencia gp3 kiss pál tamás