2011. júl 06.

A 26. Magyar Nagydíj hivatalos Afterparty-ja a Symbolban!

írta: FormaNet
A 26. Magyar Nagydíj hivatalos Afterparty-ja a Symbolban!

Az elmúlt 3 év nagysikerű bulijai után idén is a Symbol Budapest ad otthont a Magyar Nagydíj Hivatalos Afterparty-jának. Pilóták, sztár dj-k, a Lotus Ladies Cup versenyzői és számos meglepetés vár rád július 31-én, a Symbol Budapestben! Itt a helyed, ha nem akarsz lemaradni az év legígéretesebb bulijáról!
 
 
Hogy miért is ez a party az év legjobban várt eseménye?
Sokat elárul, ha azt mondjuk, hogy az eddigi afterparty-k alkalmával a Symbolban köszönthettük többek között Lewis Hamiltont, Jaime Alguersuarit, Nico Rosberget, Adrian Sutilt, Kimi Raikkönent, Felipe Massát és Rubens Barrichellot is!
 
Szokásunkhoz híven, természetesen idén is a Symbolba várunk minden pilótát és csapatot, akiktől folyamatosan érkeznek a visszajelzések.
Exkluzív eseményként tavaly a Torro Rosso pilótája, Jaime Alguersuari állt be a dj pult mögé, és mivel ezt a hagyományt sem szeretnénk megszakítani, idén is egy pilóta gondoskodik majd a partyhangulatról!
Július 31-én a Virgin tesztpilótája, Sakon Yamamoto bizonyíthatja be, hogy nem csak a versenypályákon állja meg a helyét!
A japán pilóta mellett a nemzetközi hírnévnek örvendő Zenbi is tiszteletét teszi a bulin, aki egyenesen Amerikából érkezik hozzánk. A tökéletes zenei élményt pedig a hazai kedvencek teszik teljessé: Julia Carpenter, Kiss Endivel, a Hooligans dobosával karöltve játssza majd a legdögösebb rock house dalokat, őket pedig a ház két rezidense, George Brown és Toto Jr. követ majd.
 
Drukkolj nappal a Hungaroringen, majd vezesd le a feszültséget a Symbol hivatalos afterparty-ján!
 
Normál sétálójegy: 6.000 Ft
VIP jegy: 20.000 Ft
VVIP jegy: kizárólag meghívóval
Asztalfoglalás (kizárólag VIP jeggyel)
: sas@symbolbudapest.hu

További információ: +36 1 333 5656
 
 
 
Szólj hozzá

f1 formula 1 magyar nagydíj symbol afterparty