2011. aug 17.

Autogram vadászok! Kiss Pál Tomi és Sebestyén Peti is dedikál szombaton Győrben

írta: FormaNet
Autogram vadászok! Kiss Pál Tomi és Sebestyén Peti is dedikál szombaton Győrben

A hétvégi győri rendezvényen Tomi, a szabadedzés egyik szünetében dedikálni fog, mégpedig együtt a Right Guard Racing motorsport program másik versenyzőjével, Sebestyén Petivel, aki a vasárnapi celebfutamon indul.

Sűrű program vár a GP3-as pilótára, aki a hétvégén, az Extrém Motorsport Fesztiválon újra gokartba ül. Az elmúlt hetekben is komolyan edzett a versenyre, de pénteken és szombaton már egész nap a szabadedzésekre koncentrál az ETO Park ringjén. Ezek egyik szünetében, szombaton 14:00 és 14:30 között Sebestyén Petivel együtt dedikálnak a rendezvény helyszínén. Ezt követően, 15:00 – 15:30-ig jut némi idő az interjúkra is. 

Vasárnap a Rotax Max és egyéb kategóriák időmérő edzései és a futamok kerülnek megrendezésre. Ebédszünetben, kb. 12:15 és 13:00 óra között celebfutam szórakoztatja majd a közönséget, melynek pontos részleteiről még nem árultak el mindent a szervezők. Ami biztos, hogy a versenymotorról átnyergelve a négykerekűekre, Sebestyén Peti is indul, valamint olyan kommentátorok is összemérik tudásukat, mint Szujó Zoltán, Czollner Gyula vagy Kőváry Barna. Számítanak a Lotus Ladies Cup néhány versenyző hölgyének jelenlétére is, valamint – ki tudja – lehet, hogy lesz olyan playmate is, aki minden bátorságát összeszedve a gokart volánja mögé ül, és megméretteti magát.   
 
Faster Management
 
 


 

  

Szólj hozzá