2011. aug 20.

A gokart őrület folytatódik

írta: FormaNet
A gokart őrület folytatódik

A szombat is a szabadedzések napja volt a Győrben és ma már érezhetően javultak a részidők az Extrém Motorsport Fesztiválon a Magyar Gokart Bajnokság résztvevői között.
 
Ma is pontban 10 órakor bőgtek fel a motorok a győri ETO Park parkolójában felépített gokart pályán. A mezőny tagjai az első körökben még melegítették a gépeket, de aztán megkezdődött a vetélkedés a legjobb egyéni köridők felállításáért. A Right Guard Racing GP3-as pilótája, Kiss Pál Tamás is benevezett a versenyre és egyelőre úgy tűnik, beverekedte magát az élmezőnybe. Természetesen itt még nincs tét, az igazi megmérettetés holnap kezdődik a délelőtti időmérőkkel, majd egy rövid ebédszünet és celebfutam után délután már a komoly küzdelemé lesz a főszerep.
 
Tomi motorját lecserélték a szerelői, mert nem voltak megelégedve a teljesítményével és ezért úgy döntöttek, egy új motorral folytatják az edzést.
 
"Ez keményebb nap volt, mint a tegnapi, viszont sokat haladtunk előre és bevált a kölcsönkapott motor, majdnem egy másodpercet sikerült javítanom az időmön. Egy új gumit is feltettünk délután, azzal egy rövid ideig én voltam a leggyorsabb, azonban a vetélytársaim begyorsultak a végén, így jelenleg 0,4-0,5 mp a hátrányom. Még van egy-két öltetünk, amit ki akarunk holnap próbálni, amivel számításaink szerint kb. 0,2-0,3 mp-et tudok javítani" - nyilatkozta Kiss Pál Tomi.
 
A fent említett celebfutam rajtlistáján a gyorsasági motoros VB pilótája, Sebestyén Péter neve is megtalálható, aki egy mai gyakorláson adott egy kis ízelítőt, hogy négy keréken is megállja a helyét, nem csak a kétkerekűek világában mozog otthonosan.
 
Faster Management
 
 

  

Szólj hozzá

győr gokart kiss pál tamás extrém motorsport fesztivál