2011. nov 05.

Szimulátor versenyzőket keresünk a FormaNet csapatába!

írta: FormaNet
Szimulátor versenyzőket keresünk a FormaNet csapatába!

FormaNet Magazin a virtuális WTCC bajnokságban csapatot indít FormaNet Racing Team néven, és csapatunkba keresünk tehetséges pilótákat. Amennyiben érdekel a szimulátoros versenyzés, és szeretnél a FormaNet Racing Team Volvójának pilótája lenni, jelentkezz!
 
 
A FormaNet Magazin a szimulátor versenyzés irányába tapasztalható egyre nagyobb érdeklődés miatt az elmúlt hónap végén partneri kapcsolatba lépett a magyar virtuális autósport világ egyik legismertebb oldalával, a GP Hungary-vel, és az oldal hivatalos csapatával a GP Hungary League-gel.
 
Ennek köszönhetően a FormaNet Magazin rádióműsorában ezentúl, a szimulátor rajongók az éteren keresztül is értesülhetnek a virtuális autóversenyek eseményeiről , ezen belül is a GP Hungary League bajnokságairól. A kapcsolat eredményeként a FormaNet Magazin a virtuális WTCC bajnokságban csapatot indít FormaNet Racing Team néven, és csapatunkba keresünk tehetséges pilótákat. Természetesen saját pilótáink karrierjét kiemelt figyelemmel követjük nyomon.
Amennyiben érdekel a szimulátoros versenyzés, és szeretnél a FormaNet Racing Team Volvójának pilótája lenni, első lépcsőben küldj e-mailt a formanetmagazin@indamail.hu címünkre.
 
 
A jelentkezés előtt néhány fontos tudnivaló a GPHungary ligáról, és a jelentkezés feltételeiről:
 
A GPHungary league egy internetes szimulátor bajnokság, mely az Rfactor nevű játékon alapszik és tehetséges pilóták felfedezése fő feladata. Jelenleg két bajnokságunk fut párhuzamosan egyrészt a Formula1 illetve a WTCC (túraautó) bajnokságunk. Mindkét bajnokságban több mint húsz autó versenyez. Természetesen mindkét bajnokság a szezon végeztével egy kisebb pihenő után ismételten új szezon kezdődik, így senki nem marad le semmiről.
 
Jelentkezés feltételei:
 
Technikai háttér:
 
Mint minden számítógépes programnak, így az Rfactornak is van egy minimális gépigénye, mely az értékelhető játékhoz szükséges, lássuk mi a minimum:
 
CPU:1.4 GHz processor
RAM:512 MB RAM
Videókártya:Geforce4 4200 or Radeon 9200, 128 MB video RAM
Operációs Rendszer:Windows 98 SE, ME, 2000, XP, XP 64-bit (will NOT run in Windows 95 or Windows 98 first edition)
HDD:2.0 GB szabad hely
 
Ez meglehetősen alacsony gépigénynek számít, hiszen 2007-ben fejlesztették a játékot.
 
Valamint, ahhoz, hogy a bajnokságban részt vegyünk szükség van megfelelő internet kapcsolatra, hiszen a szerverre csak így tudunk belépni.
 
Ezen kívül ajánlatos egy kormánnyal is rendelkezni, ugyanis ez a játék teljes mértékben csak ezzel élvezhető, nem mellesleg billentyűvel, sokkal lassabbak vagyunk, valamint kormánnyal és könnyebb is hibázni, de WTCC bajnokságunkban akár billentyűvel is részt vehetsz, hiszen közel se szükségeltetik akkora kormányzási precizitás.
 
Maga a program beszerzése: (ajánlatos először az egész tájékoztató elolvasása)
 
Szükséges maga az Rfactor mint alap játék, mely a következő helyről letölthető:
 
 
Ezt követően további programokat kell telepíteni a játékhoz, annak érdekében, hogy sikeresen részt tudj venni versenyeinken.
 
WTCC-hez szükséges modifikációk:
 
1.)  MOD         –           http://www.multiupload.com/JTOLP81RFQ
2.)  PATCH-1           –           http://www.multiupload.com/F0MUQW3PT4
3.) TRACKPACK           –       http://www.multiupload.com/SL5VN9FW0R
4.) ALLPATCHV1       –         http://gphungary-liga.hu/ALLPATCHV1.rar
Valamint elérhető itt is: http://f1.gphungary-liga.hu/download/
 
 
FORMA1 Modifikációk itt érhetőek el:
 
 
Elsőre igen bonyolultnak tűnhet, annak aki nem telepített hasonlót, azonban bátran fordulj hozzánk az oldalon, vagy msnen esetleg skypon és segítünk a telepítésben.
 
Elérhetőségeink:
 
msn:
 
 
 
 
Az oldalunk fórumján:
 
 
valamint a chaten
 
és skypon is:
 
Princz Bence
 
A jelentkezők szándékát az oldalunk fórumán várjuk mégpedig a következő módon:
 
 
Jelentkezés leadásának formája:
 
Teljes név
 
e-mail cím
 
egyéb elérhetőség (msn)
 
De bátran rákereshettek korábban taglalt elérhetőségeinken is, sőt ajánljuk, hogy minél több helyen felvedd velünk a kapcsolatot, hiszen annál könnyebb a kommunikáció.
 
Amint a jelentkezést sikeresen leadtad, valamint a program is felkerült működőképesen a számítógépedre, már csak annyi dolgod van, hogy elolvasd a szabályzatot a következő helyen:
 
 
Ezt követően a szerver a rendelkezésetekre áll a nap huszonnégy órájában.
 
Belépés a szerverre:
 
A szerverre való belépés a következő módon történik: elindítod az Rfactort, (amire már az összes szükséges kiegészítés is felkerült)  majd a CONNECT vagy BELÉPÉS fülre kattintasz (a főmenüben a legalsó ), majd a felül megkeresed az IP cím hozzáadása ikont, ahová beírod az IP címet amit az oldalunkon megtalálsz  pl: 87.229.108.55:28017 majd az e-mailben vagy msn-en megadott jelszót kéri, ezt követően már csak a kocsid kiválasztása van hátra és belépés után kedvedre használható a pálya. Emellett offline módban bármikor tudsz tesztelni.
 
Ezt követően már Te is a GPHungary versenytáborát erősíted!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
A FormaNet csapatába való bekerülés:
 
 
A következő hetekben sok pilóta fog megküzdeni egymással, hogy a FormaNet Magazin egyik Volvóját vezethesse, mely a következő módon fog eldőlni:
 
A Szerverünkön a jelentkezésüket leadó pilóták a következő időszakban lehetőségük lesz egyenrangú feltételek mellett a legjobb időeredményt elérni. A két legjobb időeredményt elérő pilóta (egy meghatározott időpontig lehet majd próbálkozni)  fogja kiérdemelni, hogy a FormaNet Racing Team két ülését. Azonban az őket követő pilóták is versenyezhetnek a jelenlegi üres helyeken (mind WTCC-ben, mind F1-ben tudunk helyeket biztosítani), aki pedig kimarad, az se bánkódhat, hiszen tesztpilótának akármennyien jelentkezhetnek (állandóan a szerveren tartózkodhatnak), akik később átvehetik a hiányzó versenyzők helyét, esetleg ha felszabadul egy hely állandó pilótává is válhatnak.
 
Remélhetőleg minden lényeges kérdésre választ tudtunk adni, ha nem fordulj bátran kérdéseiddel a fent említett elérhetőségeken.
 
Eddig már szép számmal jelentkeztetek e-mailben, így természetesen ahogy ígértük, a fenti részleteket nem csak itt olvashatjátok, de válasz e-mailben is megkapjátok!
 
Sok sikert mindenkinek!
 

FormaNet, GP Hungary Leauge
 
 
Szólj hozzá

f1 szimulátor wtcc formanet racing team