2011. nov 13.

A FormaNet Racing Team sikeresen debütált a GPHungary League túraautó bajnokságában (Videó!)

írta: FormaNet
A FormaNet Racing Team sikeresen debütált a GPHungary League túraautó bajnokságában (Videó!)

A héten véget ért a FormaNet Magazint szimulátoros csapatába való bekerülésért zajló küzdelem. A legjobb köridőket Báldi Gergő és Miskolczi Norbert jegyezte, így ők lettek a FormaNet Racing Team versenyzői a GPHungary League WTCC bajnokságában. 

Báldi Gergő és Miskolczi Norbert a FormaNet Volvójával már csatlakozott is az idei túraautó bajnoksághoz, és nagy örömünkre Oscherslebenben Gergő megnyerte debütáló futamát.

Az első megmérettetésen Volvóink a pole-ból (Báldi Gergő), illetve a hetedik helyről (Miskolczi Norbert) vágtak neki 14 körös versenytávnak, végül egy magabiztos győzelemmel és egy 9. helyezéssel ünnepelhettük debütáló versenyünket.

Gergő az időmérőn megfutott legjobb körideje után, a második futamon a 10. rajtkockából indulhatott, míg Norbi az ötödik helyről kezdhette meg versenyét, végül mindketten pontszerző helynek örülhettek: Gergő 4., Norbi 8. helyezéssel búcsúzott a német versenypályától. A második versenyt a bajnoki tabellát vezető Princz Attila (Wiechers-Sport) nyerte.

Látványos összefoglaló a Német Nagydíjról! Figyeljétek a Volvókat! ;)

 

A bajnokság állása

 

Ha kedvet kaptatok, csatlakozzatok a GP Hungary League lelkes versenyzőihez

 

 

Szólj hozzá

szimulátor wtcc miskolczi norbert formanet racing team gphungary league báldi gergő