2011. nov 25.

Montezemlo: Felipe része a történelmünknek

írta: FormaNet
Montezemlo: Felipe része a történelmünknek

Felipe Massa egy különleges versenyhétvégére, egy különleges sisakfestéssel készül. A király-kategóriában eddig eltöltött 10 évének lezárása, valamint 100. ferraris versenyének tiszteletére egy aranyozott Schuberth sisakot visel majd a brazil versenyző, melynek tetején 100 ágaskodó ló is szimbolizálja a jubileumi alkalmat. A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo egy különleges levéllel kedveskedett versenyzőjének.
 
 
 
Kedves Felipe
 
Ez egy fontos nagydíj lesz számodra, és nem csak azért mert hazai közönség előtt fogsz versenyezni. Ez lesz a 100. versenyed velünk, amely egy csodálatos út, és amit előtted nagyon kevés versenyző mondhatott magáénak. És mindez egybeesik a Formula-1-ben töltött első 10 éved lezárásával, melyek mindegyikét a Maranellóban gyártott motorokkal hajtott autókban töltötted.
Megtisztelő, hogy egy speciális bukósisakkal készülsz erre az évfordulóra, melyen 100 ágaskodó ló is látható.
Ez az elmúlt 10 év egy nagyon intenzív időszak volt. Bizonyítottad velünk, hogy egy győztes versenyző vagy. Tizenegy nagydíjat nyertél és csak egy hajszál választott el attól, hogy a világbajnoki koronát is megszerezd, valamint jelentős mértékben hozzájárultál a Scuderia két konstruktőri világbajnoki címéhez. Velünk nőttél fel mint versenyző és mint férfi, és a történelmünk része vagy.
Interlagosban átéltél már nagyon különleges, ugyanakkor nagyon keserű pillanatokat is.
Most egy különösen nehéz szezon utolsó nagydíja előtt állsz: reméljük, hogy végül egy nagyon szép eredménnyel zárul le számodra!
Hétfőtől minden gondolatunkat csak a jövő évi bajnokságra összepontosítjuk, mert ebből az évből elég volt egy. Ez egy kulcsfontosságú év lesz. Hetedik éved lesz a Scuderia versenyzőjeként, a cél pedig egyértelmű, és annyira nyilvánvaló, hogy nem is érdemes most ismételgetni. Biztos vagyok abban, hogy az első és legfontosabb célod, bebizonyítani kritikusaidnak, hogy tévednek, nekünk pedig az, hogy mindehhez egy győztes autót biztosítsunk számodra.

Forró ölelésemet küldöm Neked,

Luca Montezemolo

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szöveg: FormaNet, Varga Viktórai

Szólj hozzá

ferrari f1 formula 1 jubileum brazil nagydíj felipe massa luca di montezemolo