2012. feb 02.

Sam Michael: A McLaren ereje a történelmében rejlik

írta: FormaNet
Sam Michael: A McLaren ereje a történelmében rejlik

A McLaren újdonsült sportigazgatója, Sam Michael úgy véli, hogy a legendás gárda erejének titka a Formula-1-ben eltöltött sok-sok évben rejlik.
 
 
A Williams korábbi technikai igazgatója, Sam Michael a tavalyi szezon végén csatlakozott a brit alakulathoz, mint sportigazgató. A szerdai autóbemutatón a szakember elmondta, hogy mára már teljesen otthon érzi magát a csapatnál, és munkáját jelentősen megkönnyíti az a rendkívüli összhang, amit tapasztal.
 
"Igazán büszke vagyok rá, hogy a McLarennél dolgozhatom, még úgy is, hogy nem olyan régen vagyok itt. Ez egy nagy család, és ez a sok ember mind óvja a jó kapcsolatokat. Ez nagyon sokat segít egy olyan környezetben, ahol mindig nagy a nyomás. Többet kaptam, mint amire számítottam, és ez segíti a munkámat. A szinergia egy nagyon divatos kifejezés az erőre és arra az összhangra, ami ebben a vállalatban rejlik. Ez az erő nem egy olyan dolog, amit meg lehet vásárolni. Ez fokozatosan alakul ki az évek során, és beleivódik a csapatba” –vélekedett Sam Michael, aki elismerte, hogy az érkezése óta eltelt idő rövidsége miatt, még nem sok része van az új autó megszületésében.
 
"A csapat menedzsmentjében dolgozom, legfontosabb feladataim a versenypályán végzett munkákhoz köthetők. Ez már egy nagyon kifinomult versenyautó. Mindent megtettünk azért, hogy egy újabb szintre lépjünk a minőség és a megbízhatóság területén is. Amikor a múlt év végén megérkeztem, akkor már nagyjából 90 százalékban elkészült az új autó terve. A sikeres versenyzésnek különböző aspektusai vannak, és ezekből szeretnénk minél többet bevonni.”

  

FormaNet, Varga Viktória

 

 

Szólj hozzá

f1 mclaren formula 1 sam michael