2012. ápr 03.

Hivatalos: Kiss Pál Tamás idén az Atech GP-nél folytatja GP3-as pályafutását

írta: FormaNet
Hivatalos: Kiss Pál Tamás idén az Atech GP-nél folytatja GP3-as pályafutását

Az Atech CRS GP szerdán hivatalosan bejelentette, hogy a 2012-es szezonban Kiss Pál Tamás lesz a csapat egyik versenyzője.

 
Kiss Pál Tamás az Atech CRS GP színeiben kezdheti meg második GP3-as idényét, az amerikai Ethan Ringel csapattársaként.
 
 
 
Tominak nem idegen a csapat, hiszen a Brit Formula Renault-ban már bizonyíthatta tehetségét az Atech GP színeiben. 
 
Kiss Pál Tamás: Valóban nagyon örülök, hogy visszatérhetek a csapathoz, és tudom, hogy néhány olyan emberrel fogok együtt dolgozni, akikkel 2009-ben és 2010-ben már jó kapcsolatot építettem ki. A sikeres tavalyi szezon után nagyon jó, hogy visszatérhetek az Atech-hez, miután tavaly év végén, és nemrégiben Spanyolországban pozitív teszteket voltunk túl, így magabiztos vagyok a 2012-es szezonnal kapcsolatban. Természetesen mindig jobb egy második szezont eltölteni a csapattal, és megpróbálni megnyerni a sorozatot, de tudom, hogy az Atech nagyon jó csapat, és jól tudunk együtt dolgozni, illetve nagyon jó a kapcsolatom a mérnökömmel, Mick Cookkal. Biztos vagyok benne, hogy továbbra is keményen dolgozunk úgy, ahogy az előszezonban is, és nagyon jó esélyünk lesz a címért harcolni. 

 
David Hayle (csapatfőnök) : Örömömre szolgál, hogy Tamás 2012-re aláírt a csapathoz. Együtt dolgoztunk 2009-ben és 2010, és láttam őt versenyzőként fejlődni, és visszajelzései,  valamint az új technikai igazgatónk, Mick Cook szakértelme segített nekünk néhány nagy fejlesztésben. Azt hiszem, valóban nagy esélyünk lesz a bajnoki címért harcolni ebben a szezonban.
 
 
FormaNet, Varga Viktória
Szólj hozzá

gp3 kiss pál tamás atech gp