2012. máj 21.

Montezemolo: A bajnokság a kezünkben van

írta: FormaNet
Montezemolo: A bajnokság a kezünkben van

A Scuderia Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo úgy döntött, hogy levélben buzdítja csapata összes munkatársát a Monacói Nagydíj előtt.

 
 
Fernando Alonso jelenleg (pontegyenlőséggel Sebastian Vettellel ) a világbajnoki tabella élén áll 61 ponttal. Luca di Montezemolo szerint ez a tény lendületet kell, hogy adjon a maranellóiak számára, és nem mellesleg Stefano Domenicali csapatfőnök után, most az elnök is figyelmeztette Felipe Massát, hogy Monacótól kezdve hoznia kell az eredményeket.
 
"A Bajnokság nagyon nyitott, és eddig még nem volt egyetlen domináns erő sem. Az idei körülmények, és az autó javítása érdekében végzett munkák, valamint Alonso nagyszerű képességei odáig vittek minket, hogy öt forduló után vezetjük a bajnokságot. Ezt kell kihasználnunk, és mindenkinek a legjobbat kell nyújtani, beleértve Massát is, akinek hoznia kell az eredményeket, amiket várunk tőle” – idézi az elnök levelét a Ferrari hivatalos honlapja.
 
"Domenicalival folyamatosan kapcsolatban vagyok, és tőle tudom, hogy milyen keményen dolgoztok. Ebben biztos vagyok már csak azért is, mert a bajnokság megnyerése csakis kizárólag rajtunk múlik: képességeinken, kreativitásunkon, elszántságunkon és azon a vágyon, hogy megmutassuk, mi vagyunk a legjobbak.”
 
 
 
FormaNet, Varga Viktória
 
 
 

 

Szólj hozzá

ferrari f1 formula 1 monacói nagydíj luci di montezemolo