2012. júl 12.

F1 Ferrari: Már csak Zorro hiányzik a listáról

írta: FormaNet
F1 Ferrari: Már csak Zorro hiányzik a listáról

Miután a Red Bull a napokban megerősítette Mark Webber szerződéshosszabbítását, így a négy top csapat közül egy már biztosan kiesett a spekulánsok látóköréből, de így is van még bőven találgatni való, hiszen többek között Lewis Hamilton, Felipe Massa és Michael Schumacher jövője sem dőlt még el. A Scuderia Ferrari ironikus megjegyzéseiről elhíresült „Suttogó lova” kicsit előretekintett a nyári szünetben várható uborkaszezonra, ahol vélhetően sok olyan alaptalan feltételezést fogunk még hallani/olvasni, mint legutóbb például Hamilton Lotus felé kacsingatását.

ferrari-silverstone.JPG 

A Ferrari csapatvezetője, Stefano Domenicali a napokban elmondta, egyelőre nem sietik el a Felipe Massa jövőjével kapcsolatos tárgyalásokat. A csapat „Suttogó ló” álnév mögé bújtatott írója, most mindezt megerősítette a Ferrari hivatalos weboldalán, és egyértelművé tette, hogy Massa jövő évi szerződését nem kapkodják el annak ellenére sem, hogy jól tudják, az uborkaszezonban hallani lehet majd néhány hajmeresztő spekulációt.

Az uborkaszezon, az év azon pontja, amikor elindulnak különböző pletykák arról, hogy ki hova szerződik a következő évben, és ez nem csak az F1-es pilótákkal, de minden egyéb sportban is így van” - kezdte mondandóját a Suttogó.

"Talán az olaszországi rekkenő hőség, vagy az angliai szakadatlan eső az oka annak, hogy várhatóan újra tetőfokára hágnak majd azok a találgatások, hogy 2013-ban ki lesz ott a garázsban Fernando Alonso mellett.”

"Maranellóban senki nem sieti el a döntést, és ez egészen biztos. Kedden az elmúlt néhány hónap egyik abszolút bizonyossága semmisült meg, hiszen most már tudjuk, Webber marad a helyén. Most pedig a leghangosabb és legszakavatottabb spekulánsok is magától értetődőnek tartják, hogy Felipe maradni fog. Ezek ugyanazok a hangok, melyek nem csak azt hajtogatták, hogy jövőre már nem lesz velünk, de úgy tudták, hogy még a szezon végét sem fogja velünk meglátni.”

000 facebook_banner.jpg

"Most újra jönni fog egy lista A-tól Z-ig minden lehetséges potenciális jelölt nevével, amihez a Ferrari már hozzászokott. Bár az igazat megvallva, a „Z” betűt még homály fedi, de lehet, hogy Zorro lesz az…álarc nélkül.”

 

FormaNet, Varga Viktória

 001_fórum logo.png

hotel gif 2.gif

Szólj hozzá

ferrari f1 massa formula-1 suttogó ló