2012. júl 24.

F1 Új segítője van Sir Frank Williamsnek

írta: FormaNet
F1 Új segítője van Sir Frank Williamsnek

Adam Parr, a Williams F1 Team egykori elnökének márciusi távozása, újra komoly munkát adott a tulajdonos-csapatvezető Frank Williamsnek, aki a szezon előtt még a visszavonulását tervezgette. Az alakulat szervezeti felépítése most ismét változott, hiszen néhány napja már Toto Wolf az istálló résztulajdonosa tölti be a Williams istálló ügyvezető igazgatói szerepét, ezzel sok terhet levéve a legendás csapatvezető válláról.

Frank Williams visszavonul.jpg

Az osztrák a korábbiakban is kapcsolatban állt a csapattal, 2009 óta résztulajdonos, és Parr távozása után egyre több feladatot vállalt az istálló napi munkájában Jelenlegi helyével ő Sir Frank Williams elsőszámú segítője.

A helyzet kiértékelése után döntöttek az ügyvezető igazgatói székről, és az igazgató döntő szerepet játszik a csapat alapítója, Williams úr mellett.

toto wolf.jpg

Megtiszteltetésként értékelte új pozícióját Wolf.

"Nagy elismerés számomra támogatni és segíteni a csapatfőnök munkáját a Williamsnél. 2009 óta résztulajdonos vagyok, nagyon vártam, hogy új szintre lépjek. Tudom, hogy együtt fáradhatatlanul dolgozunk majd azon, hogy a csapat olyan sikeres legyen, amilyen csak tud."

Frank Williams Wolf megnövekedett felelősségére bónuszként tekinti a csapat jövője kapcsán.

000 facebook_banner.jpg

"Toto új szerepében szorosan mellettem dolgozik, a Williams ezt az együttműködést nagyon várja, és sikeres partnerségre számít. Várom új munkakapcsolatunkat és hiszem, hogy ez a partnerkapcsolat a Williams F1 csapatot tovább erősíti."

FormaNet, Márkus Alexandra

001_fórum logo.png

hotel-gif.gif

Szólj hozzá

f1 williams forma1 formula1 toto wolf