2012. aug 08.

F1 Hamilton figyeli a Lotust

írta: FormaNet
F1 Hamilton figyeli a Lotust

A McLaren Mercedes az utóbbi futamokon egyértelmű előrelépéseket tett a teljesítmény tekintetében, a Magyar Nagydíj győztese, Lewis Hamilton azonban továbbra sem teljesen elégedett, és úgy véli, csapatának még több fejlesztésre van szüksége ahhoz, hogy a következő versenyen Spában is folytatni tudják ezt az emelkedő tendenciát, hiszen nem csak Fernando Alonso és a Red Bull versenyzői, de az egyre jobb tempót diktáló Lotus is felért a nagy riválisok táborába.  

hamilton-hungaroring.JPG 

Lewis Hamilton úgy véli, hogy jelenleg a világbajnokságot vezető Alonso valamint a Lotus üteme is nagyon erős, így ha nyerni szeretnének, akkor a következő versenyeken még többre lesz szükségük.

„Magyarországon Fernando visszacsúszott, csak az ötödik helyen végezett, de ez nem olyan nagy csapás. Gyorsak voltunk, de ha a Lotusok az első sorból indulhattak volna, akkor ők nyernek. Nagyszerű munkát végeztünk, de még egy csomó dolog hátravan, az autó gyorsaságán javítanunk kell. Magyarországon a kés élén táncoltunk. Jó volna, egy kényelmes verseny, ahol előnyben vagyunk, és megszerezhetjük az első két helyet. De ez csak akkor lesz elérhető, ha még többet ki tudunk hozni az autóból, ebben kell javulnunk.”

000 facebook_banner.jpg

Hamilton tud arról, hogy a Lotus frissítésekkel készül a következő futamokra, éppen ezért azt is tudja, hogy csapata sem maradhat el a fejlesztésekkel.

„Remélem javulni fogunk Spában. Mindenképpen szorgalmazni fogom a csapatnál, hiszen úgy tudom, a Lotus fejlesztésekkel érkezik majd. Nem kétséges, hogy a Lotus nyerni fog valamikor a szezonban, ezért Spában meg kell róla győződnünk, hogy mi is egy lépést teszünk előre, ugyanúgy, mint ők.”

117 ponttal Lewis Hamilton jelenleg negyedik a bajnokságban, mögötte egy pontra lemaradva a „megfigyelt” lotusos Kimi Räikkönen áll.

FormaNet, Márkus Alexandra

Fotó: FormaNet

001_fórum logo.png

hotel gif 2.gif

Szólj hozzá

f1 lotus mclaren lewis hamilton formula-1