2012. aug 21.

F1 Alonso: Nagyon nehéz megmondani, hogy Kubica visszatérhet-e még

írta: FormaNet
F1 Alonso: Nagyon nehéz megmondani, hogy Kubica visszatérhet-e még

Fernando Alonso az F1 Racing szeptemberi számában kifejtette, továbbra is nagyon nehéz megmondani, hogy barátja, Robert Kubica visszatérhet-e a Formula-1-be.

kubica - alonso.jpeg 

2011 februárjában a Ronde di Andora ralin súlyos sérüléseket szenvedő Robert Kubica immár másfél éve, hogy kikerült a száguldó cirkusz körforgásából, és felépüléséről még most is eltérő hírek jelennek meg. Egyesek már befejezettnek tekintik Formula- 1-es karrierjét, mások pedig már a 2013-as visszatéréséről beszélnek. Egy biztos, a lengyel pilóta folyamatos edzésben tartja magát.

Alonso kapcsolatban áll egykori vetélytársával, aki a csak a pályán ellenfele, hiszen köztudottan nagyon jó barátok. Mindemellett a kétszeres bajnok sem tudja még, hogy Kubica visszatérhet-e valaha is a királykategóriába.

„Nagyon nehéz megmondani, hogy Robert visszatérhet-e. Száz százalékos kondícióban kell, hogy legyen ahhoz, hogy újra versenyezhessen. Nem régen újra beszéltünk, és tudom, mennyire fáj neki, hogy olyan messze került ettől a világtól. Próbál nyugodt maradni, és tudja, a legfontosabb az, hogy újra edzésben legyen az egész teste, akkor gondolhat majd újra a versenyzésre” - mondta Kubica jelenlegi állapotáról a spanyol bajnok.

 

FormaNet, Márkus Alexandra

001_fórum logo.png

hotel phőnix tisza.gif

Szólj hozzá

f1 robert kubica fernando alonso formula-1