2012. aug 25.

F1 Korrektség belga módra - A Belga Nagydíj szervezői segítenek a becsapott nézőknek

írta: FormaNet
F1 Korrektség belga módra - A Belga Nagydíj szervezői segítenek a becsapott nézőknek

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a többek között a Belga Nagydíjra is belépőket árusító internetes cég, a Ticket Enterprise (TTE) csődje miatt, közel hatezer néző nem kapta meg jegyét. Most azonban felsóhajthatnak az önhibájukon kívül pórul járt rajongók. A futam szervezői rendkívül korrekt módon úgy döntöttek, hogy a pontosan 5600 becsapott nézőt beengedik a versenyre.

spa a nézőket kárpótolja.jpg

A kedvező hírt a Belga Nagydíj főpromótere, Etienne Davignon is megerősítette egy sajtótájékoztatón. Davignon elmondta, hogy a befizetést igazoló számlák ellenében a szurkolók a pálya pénztáránál megkapják a belépési engedélyt, így nem kell távol maradniuk, vagy kétszer fizetniük a nagy érdeklődésre számot tartó esemény kapcsán.

Ez az eljárás lehetővé teszi a későbbiekben, hogy az egyébként is anyagi nehézségekkel küszködő pálya, az így kompenzált jegyek árát jogi úton próbálja meg behajtani a jegyirodán. Ennek kimenetele azonban kérdéses, és ezt nagyon jól tudja Etiene Davignon is.

000 facebook_banner.jpg

"Majd meglátjuk, hogyan tudjuk visszaszerezni a pénzt. Túl korai lenne még megbecsülni, hogy mekkora lehet a veszteség" – nyilatkozta a főszervező.

Az ügy kapcsán minden elismerés megilleti a belga szervezőket, hiszen a jelenlegi nehéz anyagi helyzet ellenére is a szurkolók, és a sport érdekeit előtérbe helyezve jártak el a kellemetlen eset megoldásakor.

 

Szöveg: FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

hotel gif 2.gif

 

Szólj hozzá

forma1 formula1 belga nagydíj jegyeladási botrány Ticket Enterprise TTE