2012. sze 08.

F1 Hamilton: Eddig simán ment minden - A top3 nyilatkozata az időmérő után

írta: FormaNet
F1 Hamilton: Eddig simán ment minden - A top3 nyilatkozata az időmérő után

A McLaren brit pilótája idén negyedszer, karrierje során pedig 23. alkalommal rejtolhat az élről a vasárnapi Olasz Nagydíjon. Csapattársa, Jenson Button indulhat a második helyről, míg a ferraris Felipe Massa idén először jobb eredményt elérve csapattársánál, Fernando Alonsónál, a harmadik rajtkockából várhatja a vasárnapi futamot.

Monza rajtrács.jpg

Lewis Hamilton

Nagyon kemény volt a hétvége eddigi része, de sikerült megtalálnunk a megfelelő beállításokat, és az új csomag is jól működött, a csapat is fantasztikus munkát végzett, amit köszönök az egész csapatnak. Komoly összjáték volt, a Q3 elején sikerült egy félig tisztességes kört futnom, azután ezen még sikerült javítanom, így minden nagyon jól összejött.

Semmi sem terelte el a figyelmemet (pletykák, találgatások a jövőjével kapcsolatban), minden nagyon pozitív volt a hétvégén, és a családom, és barátaim támogatása is hihetetlenül sokat jelent, szóval nagyon élveztem eddig is a hétvégét, és eddig minden elég simán ment.

Jenson Button

Azt tudnám csak ismételni, amit Lewis is mondott, mindketten az első sorból indulunk, ami fantasztikus eredmény az egész csapat számára. Az utóbbi pár futamon sikerült megmutatni az erősségeinket, és most hogy az időmérőn az első sorba is juthatunk mindketten, ez fantasztikus, ez még egyik csapatnak sem sikerült idén, egyszerűen nagyon örülök. A holnapról majd később kezdek el gondolkodni, de önmagában az, hogy itt vagyunk az első sorban, még nem jelenti azt, hogy könnyű verseny lesz, de ez a lehető legjobb hely az induláshoz.

000 facebook_banner.jpg

Felipe Massa

_Azt hiszem, Fernandonak valami gondja adódott, mert korábban nagyon jól teljesített, nem tudom pontosan, az utolsó szakaszban mi történt vele, biztos, hogy a Q3-ban valami gondja volt, ezért nem tudta befejezni a körét. Én nagyon elégedett vagyok azzal a körrel, amit futottam, örülök, hogy sikerült jól összerakni. Nagyon fontos a szélárnyék, de az utolsó körömben, amikor a legjobb időmet futottam, akkor nem volt szélárnyékom, mégis sikerült jobb időt futnom, mint az addigi, ez volt a hétvége legjobb ideje számomra, így nagyon örülök, hogy itt lehetek, és nagyon fontos a holnapi verseny, várom már nagyon.

Szöveg: FormaNet

001_fórum logo.png

hotel-gif.gif

Szólj hozzá

forma1 lewis hamilton formula1 monza felipe massa jenson button olasz nagydíj