2012. okt 23.

F1 Lewis Hamilton érzelmes búcsúja a McLarentől

írta: FormaNet
F1 Lewis Hamilton érzelmes búcsúja a McLarentől

Négy futam van még hátra az F1 idei versenysorozatából, és Lewis Hamilton ezt követően leveti a McLaren csapat overálját, hogy 2013-tól a Mercedesnél folytassa Formula-1-es pályafutását. A 2008-as brit világbajnok azonban már most elérkezettnek látta az időt, hogy búcsúzzon csapatától. A búcsú szavai egyértelműen arról árulkodnak, hogy az érzelmi kötelék- hasonlóan ahhoz, ami Michael Schumacher és a Ferrari között is megmaradt – nem szakadt el végleg.

hamilton - button.PNG

A The Sun brit lap jelentése szerint azt megelőzően, hogy az alakulat elindult volna a világ körül, hogy kezdve az Indiai Nagydíjjal, majd Abu Dzabit, Austint útba ejtve Sao Paulóban fejezze be az idei szezont, Lewis Hamilton a McLaren wokingi gyárában egy érzelem dús beszédben búcsúzott el a McLarentől, a gyár és a verseny team dolgozóitól.

Lewis csapattársától Jenson Buttontól, egy japánban töltött tekeparti keretében vett búcsút, és ekkor talán sikerült azokat az utóbbi időben történt félreértéseket is tisztázni, melyek alapján sokan úgy gondolták, igencsak megromlott a két pilóta között az elmúlt években jellemző harmonikus viszony. Erre utalt ezt követően Button egyik nyilatkozata is.

Pénteken Hamilton a McLaren gyárában a teljes személyzet előtt így beszélt: „A fél életemet a McLarennél töltöttem. A csapat, az autók, a hely, az emberek – mindig különlegesek lesznek a számomra.”

000 facebook_banner.jpg

„A Mercedes épülete minden bizonnyal nem annyira látványos, mint az MTC.” (McLaren Technológiai Center) – folytatta mosolyogva a 27 éves pilóta.

„Remélem, hogy a Mercedes is ragyogó sikereket hoz majd, de a McLarennek mindig különleges helye lesz a szívemben” – nyilatkozta Lewis Hamilton Wokingban.

 

FormaNet

001_fórum logo.png

Szólj hozzá

mclaren forma1 lewis hamilton formula1 jenson button woking