2013. aug 07.

F1 Button a förtelmes reklámok királya (Videóval)

írta: FormaNet
F1 Button a förtelmes reklámok királya (Videóval)

A jelenlegi mezőny legtapasztaltabb versenyzője, Jenson Button talán már kicsit túlkoros ahhoz, hogy bohócot csináljon magából a szponzorok kedvéért, mégis úgy tűnik kiváló alany, és már nem az első alkalommal vállal be egy igazán katasztrofális reklámot.

jenson button_1.JPG

Még a 2011-es év végén a Campaing magazin összeállításában Jenson Button lett a hírességek közreműködésével készült legrosszabb reklámkampány top10-es listájának első helyezettje, mégpedig egy Head&Shoulders reklámmal.

"Mindannyian szeretjük Buttont reklámkampányokban látni, de ezt a szörnyűséget nem tudjuk neki megbocsátani. Örülünk annak, hogy versenyzői karriere virágzik, mert Hollywood valószínűleg nem várja tárt karokkal" – értékelte anno Button samponreklámját a Campaign.

A brit persze mókásan fogadta a „kitüntetést”, és Twitter oldalán reagált rá: "Ez király! Nagyszerű látni ezt az elismerést, melyet megérdemlek" – írta akkor Jenson, majd ezt követően hozzátette, hogy azért Mark Webber Canberra tej "akciója" mérföldekkel felülmúlja az övét.

Jó lenne tudni, hogy a mostani santanderes reklámját hogyan értékeli, mert valószínűleg jó eséllyel pályázik egy újabb-, nem éppen hízelgő címre.

 És akkor jöjjön még a fent említett Webber reklám, ami szintén a förtelmes kategóriába tartozik. 

 

000 facebook_banner.jpg 

FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

Arctica sportnapszemüveg

Szólj hozzá

reklám forma-1 jenson button formula-1