2013. sze 02.

F1 Massa szerint jó esélye van arra, hogy jövőre is a Ferrari pilótája legyen

írta: FormaNet
F1 Massa szerint jó esélye van arra, hogy jövőre is a Ferrari pilótája legyen

A Lorenzo Bandini emlékére létrehozott díj 20. évfordulóján kézenfekvő volt, hogy idén Enzo Ferrari fia, Piero Ferrari kapja meg a díjat, hiszen nemrégiben volt az alapító halálának 25. évfordulója. A hétvégén megrendezett ceremónián jelent volt többek között Felipe Massa is, aki a legendás alakulatnál töltött pályafutása tiszteletére szintén kitüntetésben részesült. A rendezvényen szóba került F1-es jövője, aminek kapcsán Felipe továbbra is nagyon bizakodó. 

felipe massa.JPG

 

"Nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy megkaptam ezt az elismerést.”

„Büszke vagyok arra, hogy itt lehetek, és képviselhetem a Ferrarit Enzo halálának 25. évfordulóján. Ha ő nem hozta volna létre a világ leghíresebb autómárkáját, akkor nem lehetnék itt. Fantasztikus lett volna személyesen is ismerni őt” – idézi a csapat hivatalos honlapja a brazil pilótát, aki a hétvégén megrendezett Olasz Nagydíjjal kapcsolatban reméli, hogy jó eredményekkel ajándékozhatják meg a tifosit.

„Reméljük, hogy ez a díj szerencsét hoz nekünk, hiszen Monza a szezon különleges állomása számunkra, ahol jó eredményt kell elérnünk.  Ez a második hazai versenyem Brazília után, mert a családom eredetileg Olaszországból származik, így különleges érzésekkel érkezem erre az eseményre. A rajongók támogatása fantasztikus, és nagyon reméljük, hogy örömet szerezhetünk nekik. Belgiumban jobb volt az F138, mint korábban, és reméljük, hogy azok a fejlesztések amikkel érkezünk, segítenek majd az előrelépésben úgy a versenyen, mint az időmérő edzésen, és nem csak Monzában, hanem a szezon további részében is.”

Természetesen elkerülhetetlen volt a Felipe jövőjét érintő téma is, ám a brazil immár sokadjára leszögezte, hogy a rengeteg pletyka semmit nem jelent számára.

„Már megszoktam ezt a helyzetet, hiszen karrierem kezdete óta ez megy. A pletykák semmit nem jelentenek, csak is az számít, hogy a csapat hisz bennem, és ezt nagyon erősen érzem is. Tudom, hogy a szezon második felének jobban kell sikerülnie, miután az első felében sajnos hiányoztak az eredmények, viszont a teljesítmény mindig megfelelő volt. Azt hiszem továbbra is nagyon jó esélyeim vannak arra, hogy a Ferrarinál maradjak” – bizakodott a 32 esztendős brazil.

000 facebook_banner.jpg

Mindeközben Massa csapattársa, Fernando Alonso vasárnap este a Twitteren sejtelmes bejelentést tett, azaz maga a bejelentés a napokban várható...

"A napokban fontos híreket hozok...figyeljetek a Twitteren és az interneten" - csipogta a spanyol bajnok. 

 

FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

 

Szólj hozzá

ferrari forma-1 felipe massa formula-1