2014. júl 02.

F1 Egyenesen a Hungaroringre - Idén is van lehetőség ingyenes utazásra, kedvezményes belépőkre

írta: FormaNet
F1 Egyenesen a Hungaroringre - Idén is van lehetőség ingyenes utazásra, kedvezményes belépőkre

„Egyenesen a Hungaroringre” szlogennel kerül sor idén már harmadik alkalommal az állami társaságok sikeres együttműködésére a 2014. évi Formula 1 Magyar Nagydíj megrendezése kapcsán. Az együttműködésben résztvevő állami tulajdonú társaságok lehetőséget kívánnak biztosítani a 2014. évi Formula 1 Magyar Nagydíj július 27-i vasárnapi futamának megtekintésére a magyarországi érdeklődők azon körének, akik számára eddig ez a rendezvény a magas belépődíj miatt nem volt elérhető.

hungaroring.JPG 

A Hungaroring Sport Zrt. állami vállalatokkal együttműködve az idén is megrendezi azt az akciót, amelyben ingyenes utazásra jogosító kedvezményes belépőket válthatnak a magyar nézők a július 27-i Forma-1-es Magyar Nagydíjra.

Gerstl Péter - Ostermann Forma 1 Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „Immár a 29. Formula 1-es Nagydíjat köszönthetjük Magyarországon, ahol 11 csapat, 22 kiváló versenyző vesz részt a királykategóriában. A világ 19 helyszíne között még mindig stabil pont a Hungaroring és 2021-ig biztos helyünk van a Formula 1-es versenyhelyszínek palettáján. A versenyrendezés, versenyszervezés minden évben más és más, de egy elmondható: a magyar szakemberek a Formula 1 világában nemzetközi elismeréssel bírnak.”

„Főként a jegyértékesítési adatokkal lehet mérni, mennyire voltunk hatékonyak a versenyrendezés vagy a promóció területén és ennek rengeteg befolyásoló tényezője lehet. Az Osztrák Formula 1 Nagydíj megrendezése 2014. évben hatással volt a magyarországi Nagydíj jegyértékesítési adataira. Az előző év eredményeihez képest nagyságrendileg 10%-os csökkenés tapasztalható. Itt mindenképpen meg kell említeni, hogy a 2013. évi Magyar Nagydíj megrendezésével kiemelkedő nézőszámot értünk el az előző évekhez képest, hiszen a versenyhétvége alatt 247.000 külföldi és magyar vendég látogatta meg a futamot.”

„A közel harminc éves rendezési tapasztalattal a hátunk mögött ki lehet jelenteni, hogy az említett 10%-os csökkenés jelentkezése a jegyértékesítési adatokban csak átmeneti tendencia. A már hagyománynak számító „Egyenesen a Hungarorinre” kampány egyértelmű siker a társaság munkájában, így 2014-ben is életre hívtuk. Az állami vállalatok hathatós segítségével mindent megszerveztünk, így a hazai nézőközönség tervezett járatokkal tud eljutni a 29. Magyar Nagydíjra.”

A 2014. július 27-ei FORMULA 1 PIRELLI MAGYAR NAGYDÍJRA 9.900 Ft-os állójeggyel illetve 19.900 Ft-os ülőjeggyel rendelkezők részére a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. díjmentes utazást biztosít bármely belföldi állomásról Gödöllő állomásra.

Ungvári Csaba, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Vonattal érdemes július 27-én a futamra érkezni, hiszen a MÁV-START és a GySEV is elfogadja érvényes vasúti menetjegyként a tízezer álló- és ülőhelyre szóló jegyet valamennyi vonatán egész vasárnap, sőt az utazás akár 28-án, hétfőn hajnal hat óráig is befejezhető. Ezen felül július 27-én több InterCity- és EuroCity-vonatot is megállít a vasúttársaság a menetrendben feltüntetetteken felül Gödöllőn. A Hungarorig és a MÁV-START együttműködésének nemcsak a futamra vasúton érkezők a nyertesei, hanem azok az utazók is, akik mostanában vásárolnak START Klub kártyát, mert az első száz új kártyatulajdonos még egy, a futamra szóló állójegyet is kap ajándékba.”

000 facebook_banner.jpg

A Volánbusz Zrt. is csatlakozott az akcióhoz, a belépővel rendelkezők a buszokat is használhatják, hogy a vasúttársaságok kijelölt vonatainak eléréséhez. Ehhez elég a jegyet felmutatni. Ezen kívül a Volánbusz az Árpád híd és a versenypálya között is járatokat indít, melyeken szintén elegendő a belépőnk felmutatása.

A július 24. és 27. között érvényben levő 24 és 72 órás jegyekkel, vagy a Budapest kártyával rendelkezőknek a H8-as HÉV használata is megengedett kiegészítő jegy nélkül Mogyoródig.

A kedvezményes jegyeket  a Hungaroring jegyirodájánál, az Ostermann Kft.-nél,  illetve a MOL töltőállomásain (összesen 52 benzinkúton) lehet megvásárolni.

Pontos információk a menetrendekről és a jegyvásárlásról a Hungaroring weboldalán érhetők el.

 

Forrás: hungaroring.hu

 

Szólj hozzá

forma-1 hungaroring magyar nagydíj formula-1 kedvezényes belépők