2015. sze 24.

F1 Hivatalos: Pérez marad a Force Indiánál

írta: FormaNet
F1 Hivatalos: Pérez marad a Force Indiánál

A Force India hivatalosan is a megerősítette, Sergio Pérez szerződéshosszabbítását, azaz jövőre változatlan pilótafelállásban, Nico Hülkenberggel együtt folytatják a munkát.

sergio_perez.JPG

 

 

 

Nico Hülkenberg maradását egy ideje már bejelentette Vijay Mallya csapata, ám Sergio Pérezről még egy nappal ezelőtt is olyan pletykák keringtek, hogy jövőre a Lotusnál folytatja F1-es pályafutását, Pastor Maldonado csapattársakként. A híreszteléseknek ezennel vége, ugyanis Japánban bejelentették a folytatást, így a 25 esztendős mexikói jövőre harmadik force indiás szezonját kezdi meg.

Sergio Pérez: "Boldogan jelenthetem be, továbbra is maradok a Szahara Force Indiánál. Ez annyit jelent, hogy most már egyszerűen csak a fontos dolgokra – az autóra és a pontszerzésre összpontosíthatunk. Mióta itt vagyok, valóban fejlődtem, és úgy érzem a legjobb helyen vagyok. Mindig is azt mondtam, hogy számolok a csapattal, és ez a megfelelő pillanat arra, hogy bejelentsem elkötelezettségemet a Szahara Force India iránt. Potenciált és rendkívül jó energiát érzek a csapatban, ami bizalmat ad számomra a következő év tekintetében. Azt hiszem továbbra is biztató eredményeket érhetünk el, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy előrébb segítsem a csapatot.”

Vijay Mallya, csapatfőnök: "Nagyon boldog vagyok, hogy Sergio elkötelezte magát jövőre is a Szahara Force India mellett. Fantasztikus munkát végzett eddig, és ha egy versenyképes autót biztosítunk számára, akkor tudjuk, hogy jó munkát fog végezni vele. Nagyszerű a hozzáállása, soha nem adja fel és ez az a harci szellem, ami illik a csapatunkhoz. Csak meg kell nézni az elmúlt három versenyen elért eredményeit, és láthatjuk, hogy milyen magas színvonalon űzi ezt a játékot. Ez most egy izgalmas időszak Sergio életében, különösen, hogy közeledik az ő hazai versenye Mexikóban. Mivel szoros kapcsolatban állunk az országgal, ezért biztos vagyok benne, hogy az egész csapat számára különleges hétvége lesz.”

Pérez később elárulta, hogy komoly lehetőség számára a renault-s szerződés is, és voltak tárgyalások ez irányba, de végül mostani alakulata mellett döntött. 

konyvajanlo.jpg

FormaNet, Varga Viktória

000 facebook_banner.jpg

Szólj hozzá

f1 forma-1 force india formula-1 sergio perez