2017. feb 26.

F1 Megérkezett az új Toro Rosso is

írta: FormaNet
F1 Megérkezett az új Toro Rosso is

Vasárnap kora este utolsóként a Toro Rosso is autóbemutatót tartott Barcelonában, a boxutcában. Nem is akármilyet, ugyanis egy teljesen új festéssel lepte meg közönségét.

toro_rosso_1.JPG

 

Vasárnap este utolsóként a Toro Rosso is autóbemutatót tartott Barcelonában, a boxutcában. Nem is akármilyet, ugyanis egy teljesen új festéssel lepte meg közönségét.

A Red Bull kiscsapata idén egy sokkal egyszerűbb, kék-piros színvilágával, a Red Bull Simply Cola márkát hivatott képviselni. Nem csak külsőben változtattak, de a Ferrari motorok után most visszatértek a Renault-hoz, és ők is az új erőforrást használják majd a szezon során.

A James Key vezetésével tervezett STR12-est idén is Carlos Sainz és Danyiil Kvjat viheti pályára. 

"Mindig ambiciózus céljaink vannak, és idén hosszabb távban tervezünk, hosszú listával a szezon közbeni fejlesztések terén. Gyanítom, nagyon mozgalmas évünk lesz” – jósolta a technikai igazgató.

„Nagyon tehetséges versenyzőpárosunk van, és nagyon keményen dolgoztak a tél folyamán, hogy edzettségi szintjük, felkészültségük is megfeleljen ezeknek az új, gyorsabb autóknak. A személyzetünk is jól felkészült, és általában az egész csapat stabil, ennek köszönhetően az autó fejlesztése sokkal gyorsabban halad majd, mint az elmúlt években” – dicsérte alakulatát a csapatfőnök, Franz Tost

toro_rosso_2.JPG

 

Szólj hozzá

f1 forma-1 formula-1 autóbemutató toro rosso str12