2011. dec 20.

Hivatalos: A Formula-1-es közvetítés visszakerült a közszolgálati csatornához

írta: FormaNet
Hivatalos: A Formula-1-es közvetítés visszakerült a közszolgálati csatornához

Kedden hivatalosan is megerősítést nyert, amit már sejteni lehetett. Egy évtized után 2012-től a Formula-1-es közvetítés visszakerül a közszolgálati csatorna programjába. Az m1 szerződése 2012-2016-ig szól, és jövőre a  Kossuth rádión is élőben hallgatható lesz a közvetítés.

 
Az erről szóló megállapodást a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt és Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója írta alá.
 
Gyulay Zsolt: "A megállapodást éppen arra az időszakra kötöttük, amíg hazánknak szerződése van a Formula-1-es futam rendezésére. Az előzetes megbeszélések alatt meggyőződhettem, hogy a közvetítési jogok jó kezekbe kerültek, és a közönség igényes kiszolgálása biztosított a következő években. Január közepén tartunk majd egy közös sajtótájékoztatót, ahol egyrészt bemutatkozik majd a közvetítésekben részt vevő stáb, másrészt az MTVA részéről ismertetni fogják az egész évre vonatkozó elképzeléseiket. Annyit például már most elárulhatok, hogy a sportág televíziós felvezetése a McLaren 2012-es versenyautójának február eleji bemutatójával kezdődik majd."
Szólj hozzá

mtv m1 f1 kossuth rádió közvetítés formula 1 közszolgálati csatorna