2012. jan 12.

Bemutatkozott az m1 F1-es stábja

írta: FormaNet
Bemutatkozott az m1 F1-es stábja

Csütörtökön délben a Hotel Intercontinentálban megtartott hivatalos sajtótájékoztatón a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), a Magyar Televízió Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. bemutatta az MTV F1-es részlegének főszereplőit, és beszámolt a közvetítések részleteiről.

A sajtótájékoztatón részt vett Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, dr Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója, Medveczky Balázs, a Magyar televízió Zrt vezérigazgatója, és Frank Tamás, a Hungaroring Sport Zrt alelnöke.
 
A Formula-1-es stáb a következő személyekből áll:
Mezei Dániel - vezető kommentátor
Wéber Gábor - szakkomentátor
Szujó Zoltán - helyszíni tudósító
Bende Adrienn - helyszíni riporter
Bera Emese - rádiós műsorvezető
 
A közvetítések felvezetéseként lesz egy Magyar Nemzeti Autósport Magazin és egy Boxutca című műsor is. A stúdióban szakértőként váltani fogja egymást Szabó Róbert, Farkas Péter és Méhes Károly, illetve vendég lesz Baumgartner Zsolt, és egyéb sportágak képviselői is.
A szerkesztő Réz Gábor, míg aszisztense Simon István lesz. 
 
A magyar közönség Full HD minőségben élvezheti a közvetítéseket, és külön jó hír, hogy a FOM vezetője, Bernie Ecclestone engedélyezte, hogy az idei évtől a magyar stáb már nem csak a Hungaroingen, hanem minden helyszínen, a rajtrácson is forgathat. Ez a lehetőség nagyon komoly előrelépést jelent a közvetítések színvonalát illetően.
Egyelőre annyit lehet tudni, hogy az m1 az európai futamokat a helyszínről közvetíti, illetve ami már biztos, hogy az Ausztrál és a Maláj Nagydíjat is. 
 

FormaNet, Varga Viktória
Szólj hozzá

m1 f1 hungaroring forma1 magyar televízió mtva f1 közvetítések