2012. júl 29.

F1 Räikkönen: Addig mondogatjuk, amíg egyszer nem nyerünk - top3 pilóta pódium-nyilatkozata

írta: FormaNet
F1 Räikkönen: Addig mondogatjuk, amíg egyszer nem nyerünk - top3 pilóta pódium-nyilatkozata

A 27. ENI Magyar Nagydíj dobogóján a pole-ból rajtoló Lewis Hamilton, valamint a Lotus F1 Team két versenyzője, Kimi Räikkönen és Romain Grosjean adott interjút a világhírű spanyol operaénekesnek Plácido Domingónak.

hungaroring 2012.JPG 

Lewis Hamilton: Ez egy hihetetlen nap volt számomra. Az egész csapat fantasztikus munkát végzett, ragyogóan sikerültek a kiállások is. A szurkolóknak is nagyon köszönöm, hogy itt voltak. Nagyon várom, hogy folytatódjon a bajnokság. Még nagyon messze van a vége, és még nagyon sokat kell dolgoznunk. Ez a hétvége megmutatta, hogy versenyképesek vagyunk. Nyilván többen is nagyon közel vagyunk egymáshoz, de mindent beleadunk.

Kimi Räikkönen: Másodikok lettünk, és ez nyilvánvalóan nem elég. De sajnos az első körökben problémánk volt a KERS-szel, szóval ez nem segített. A tempónk jó volt, szóval újra próbálkozunk majd. A következő versenyt megpróbáljuk megnyerni. Mindig ezt mondjuk, és addig mondjuk, amíg egyszer csak meg nem nyerünk egy futamot. És addig próbálkozunk, amíg ez nem sikerül. Fontos, hogy itt vagyunk a győzelem küszöbén, és a bajnokság szempontjából is nagyon fontos lenne, hogy megszerezzük a győzelmet. Most ismét második lettem, de biztos, hogy nem leszünk addig elégedettek, amíg nem nyerünk.

000 facebook_banner.jpg

Romain Grosjean: Fantasztikus verseny volt. Az egész futamon versenyben voltunk. A legutóbbi futam után most végre sikerült ismét ideérnünk a dobogóra, ráadásul mindkét autóval. Köszönöm mindenkinek. Nagyon örülök, hogy itt lehetek, ez egy nagyon szoros és kiélezett küzdelem volt. Harcolhattunk a győzelemért, ami különleges érzés volt, és remélem, hogy legközelebb össze is jön.

FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

hotel phőnix tisza.gif

 

Szólj hozzá

f1 lotus hungaroring mclaren magyar nagydíj formula-1