2011. már 21.

WTCC a Hungaroringen?

írta: FormaNet
WTCC a Hungaroringen?

Olasz lapinformációk szerint a Túraautó Világbajnokság elmaradt marrakeshi futamának helyettese minden bizonnyal Hungaroring lesz, és a hírek szerint a hivatalos bejelentés a hónap végén várható.

Az FIA Motorsport Világtanácsa március első hetében jelentette be, hogy a június 5-re tervezett marokkói verseny kikerült az idei WTCC versenynaptárból, miután a promóter jelezte, hogy nem tudja biztosítani a rendezvény anyagi hátterét. 

A WTCC igazgatója, Marcello Lotti már a bejelentéssel egy időben elmondta, hogy már felvették a kapcsolatot közép-európai létesítményekkel annak érdekében, hogy ugyanebben az időpontban (június 3-5) pótolni tudják a kieső afrikai versenyhétvégét.

Michelisz Norbert szereplése valószínűleg sokat nyom a latban a döntésnél, egyelőre azonban a Hungaroring Sport Zrt. sajtóirodája sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt, és elmondták, hogy ebben az ügyben csak az elnök- vezérigazgató, Gyulay Zsolt jogosult nyilatkozni, aki jelenleg egy értekezleten vesz részt.

Ha igazak a hírek a hivatalos bejelentés időpontjáról, akkor jövő héten kiderül, hogy június első hétvégéjén valóban szurkolhatunk-e a Hungaroringen Michelisz Norbinak és a csapatának, a Zengő Dension Teamnek.



szöveg: FormaNet, Varga Viktória
 

 

Szólj hozzá

hungaroring wtcc michelisz norbi