2011. ápr 09.

Hamilton reagált Horner kijelentésére

írta: FormaNet
Hamilton reagált Horner kijelentésére

Lewis Hamilton, a McLaren 2008-as pilótája tegnap reagált a Red Bull csapatfőnökének, Christian Hornernek azon megjegyzésére, miszerint nem lenne bölcs dolog Hamiltont és Vettelt egy fedél alatt tudni, mert kettőjük viszonya állandó „tűzijátékot” okozna a csapatnál.

Horner egy ilyen esetleges pilótapárosítást az Alonso-Hamilton mclarenes páros viharos együttműködéséhez hasonlította.
 
A McLaren brit pilótája egyáltalán nem ért egyet Horner kijelentésével, és kiemelte, hogy jelenlegi csapattársával, a szintén világbajnok Jenson Buttonnal teljesen harmonikus az együttműködésük.
 
"Nézzenek meg engem és Jensont. Mindketten világbajnokok vagyunk, és tudunk eredményesen együtt versenyezni hosszú távon, egy csapatnál. És ez a jó együttműködés mind a csapat világbajnoki címért, mind az egyéni bajnoki cím megszerzéséért folyamatos. Az istállónknál egyformán fontos a konstruktőri és az egyéni bajnoki cím. Nem tudom, hogy náluk (Red Bull) is egyformán fontos-e mindkét dolog. Nem feltétlenül, hiszen ők nem egy autógyártó cég, de azt hiszem nem lenne lehetetlen az együttműködés (Vettellel)"-ecsetelte Hamilton a BBC-nek
 
Hamilton hozzá tette, hogy jelenleg természetesen elkötelezett a McLaren felé, és ezzel a jelenlegi pletykáknak vége, de hogy mit hozhat a jövő, az ő maga sem tudja. Inkább semmit sem zárt ki, és semmit sem ígért, ezzel hosszabb távon nyitva hagyta ezt a kérdést.
 
„Jelenleg csak a munkámra összpontosítok, itt szeretném megnyerni a világbajnokságot, és remélem, hogy ez folytatódik is, de soha sem tudhatjuk, mit hoz majd a jövő.” – zárta mondandóját Lewis Hamilton  

 

Szöveg: FormaNet,Varga Viktória

Szólj hozzá

f1 mclaren forma1 red bull lewis hamilton formula1 sebastian vettel christian horner