2011. júl 05.

A Brit Nagydíjtól már a Caterham és a GE logói is felkerülnek a Lotus autóira

írta: FormaNet
A Brit Nagydíjtól már a Caterham és a GE logói is felkerülnek a Lotus autóira

A Team Lotus némiképp átöltözteti autóit a Brit Nagydíjra, és az autók festésén megjelenik az új szerzemény, a Caterham felirat, és természetesen felkerül az új együttműködési megállapodás értelmében a GE (General Electric) logója is.

Mint arról annak idején elsők között számoltunk be, Tony Fernandes alakulata felvásárolta a Lotushoz is szorosan köthető Caterham sportautó márkát, és már akkor azt nyilatkozták, hogy a felvásárlással együtt megpróbálják a Caterham márkát beintegrálni a Formula-1-be.
A maláj istálló nemrégiben a General Electric-el szponzori megállapodást kötött, így természetesen a GE logó is felkerül az autókra.
 
„Visszatérünk az Egyesült Királyságba, másik hazai pályánkra. Számunkra ez egy nagy verseny, mind a teljesítmény kapcsán, amivel szeretnénk közelebb kerülni a középmezőnyhöz, és azért is, mert először lesznek láthatóak az autóinkon az új logók, a Caterham és a GE logói.” – nyilatkozta Tony Fernandes
 
A tulajdonos csapatfőnök röviden a brit sportautó márka F1-be történő integrálására is utalt.
 
„ A csapat számára komoly előrelépés a versenyeken, ennek a két új együttműködésnek a jelenléte. A partneri megállapodás a GE-vel egyértelműen jelzi, hogy a világ egyik legfontosabb elektronikai cége osztozik az alakulat jövőképével, a Caterhammel kapcsolatos elképzeléseink pedig szintén rövidesen nyilvánosságra kerülnek majd. A hosszú távú terveink a Caterham csoporttal nagyon izgalmasan alakulnak, az irány már körvonalazódik, és biztos vagyok abban, hogy mind a partnereink, mind a rajongóink elégedettek lesznek.”
 
A Team Lotus ezzel az újabb lépéssel is azt bizonyítja, hogy hosszú távon elkötelezett, és sikerorientált a száguldó cirkusz felé.
 
Szöveg: FormaNet, Varga Viktória
 
Szólj hozzá

f1 forma1 ge general electric tony fernandes team lotus chaterham