2011. júl 19.

Újra magyar versenyző a Hungaroringen!

írta: FormaNet
Újra magyar versenyző a Hungaroringen!

Július 29-31. között a Magyar Nagydíj keretein belül, a GP3-as betétfutamon a Hungaroringen versenyez majd a Right Guard Racing fiatal versenyzője, Kiss Pál Tamás.
 
 
A Formula-1 előszobájaként is emlegetett GP3 versenysorozatban, a Tech 1 színeiben induló magyar tehetségre a mostani hétvégén, július 22-24. között még a Nürnburgringen vár egy újabb próbatétel. 
Jövő hétvégén azonban Magyarországra érkezik a száguldó cirkusz. A magyar pilótának nézők százezrei szurkolnak majd a helyszínen, de a Right Guard Racing motorsport program és az RTL Klub stratégiai együttműködésének köszönhetően akár tévénézők millió is, hiszen a Forma1 mellett a GP3 futamot is közvetíti a csatorna. 
 
Kiss Pál Tamás: "Nagyon örülök a jó hírnek. Nagyon szépen köszönöm minden érintettnek, különösen a támogatóimnak és a csatornának, hogy létrejött a közvetítés. Nekem csak jó emlékeim vannak a hazai futamokról, izgalmas verseny vár az idei megmérettetésen is. Várok mindenkit a helyszínen és a képernyők előtt, szurkoljanak nekem!"

Németh Ottó, a Henkel Mo. Kft marketing vezetője, a Right Guard Racing motorsport program csapatfőnöke: "Kiss Pál Tamás a közeljövő egyik legnagyobb autóversenyző ígérete, ezért büszkék vagyunk, hogy együttműködő partnerei lehetünk. Külön örülünk, hogy az RTL Klub befogadta programrendjébe Tomi futamát, hiszen így milliók szurkolhatnak majd a magyar pilótának, aki reméljük, sikeres versenyhétvégét fog zárni jövő héten."

Stefano Favaro: "Nagyon kemény és összetett csapatmunka eredményeként jöhetett létre ez a közvetítés. Nagyon örülök, hogy Tomi támogatói és az RTL Klub segítségével a magyar nézők is közelebbről megismerhetik a GP3 világát. Reméljük, hogy cserébe egy kimagaslóan jó eredménnyel ajándékozhatjuk meg a Magyarországot!"

Szurkoljanak Tominak a helyszínen és a képernyők előtt!
 
Faster Management

 

Szólj hozzá

hungaroring magyar nagydíj gp3 kiss pál tamás