2012. már 05.

Bemutatkozott a Marussia 2012-es autója

írta: FormaNet
Bemutatkozott a Marussia 2012-es autója

Hétfőn Silverstone-ban bemutatkozott a Marussia 2012-es konstrukciója, az MR01, amely az új  McLarenhez hasonlóan szintén a hagyományos irányvonalat képviseli, azaz nem lett „kacsacsőrű”.
 
 
 
A brit-orosz alakulat első ízben próbálhatta ki idei autóját a silverstone-i versenypályán, miután a múlt héten nem tudták teljesíteni a kötelező töréstesztet, így az utolsó kollektív teszthétre sem utazhattak el Barcelonába.
 
"Nagyon örülünk annak, hogy ma reggel pálya gurulhatott az MR01. Ez egy hosszú és frusztráló várakozással teli időszak volt mindenki számára, de most már visszatértünk a pályára, és megkezdődik az Ausztrál Nagydíjra való felkészülés. Ma van az első napunk a két promóciós nap közül, így a versenyzőinknek lehetősége lesz tapasztalatokat gyűjteni, de Melbourne előtt semmiféle valós következtetést nem fogunk tudni levonni. Ettől függetlenül ez egy nagyon fontos nap a számunkra, és minden percét igyekszünk majd a pályán tölteni az új autóval” – mondta a bemutatón a csapatfőnök, John Booth.
 

Timo Glock és Charles Pick ma és holnap ismerkedhet új munkaeszközével.  

 

FormaNet, Varga Viktória

Szólj hozzá

f1 formula 1 marussia mr01 2012 autóbemutató