2012. máj 27.

F1 A McLaren pilótái személyes üzenetet küldtek, a Monacóban megsérült rajongójuknak

írta: FormaNet
F1 A McLaren pilótái személyes üzenetet küldtek, a Monacóban megsérült rajongójuknak

A McLaren két pilótája, Jenson Button, és Lewis Hamilton üzenetben kívánt mielőbbi gyógyulást annak a szurkolónak, aki a lelátóról leesett, és súlyosan megsérül a Monacói Nagydíj első szabadedzése előtt.

 
 
Kentből, Margate városából a versenyhétvégére érkező McLaren rajongó, a 49 éves Lawrence Relph megsérült a hátán, és eltörte bal lábát, amikor leesett a Taback lelátó megrogyását követően. Egy másik néző is veszélyben volt, ám neki sikerült megkapaszkodnia, így meg tudták menteni, és sérülés nélkül megúszta, a minden bizonnyal hanyagság miatt rosszul összeszerelt lelátó leszakadását.
 
A két pilóta, ahogy tudomást szerzett a balesetről, azonnal személyes hangvételű levélben kívánt mielőbbi gyógyulás a McLaren rajongónak, akit az eset után kórházba szállítottak.
 
Jenson Button: "Ez nagyon komoly. Mindketten levelet írtunk neki, ez mondhatnám természetes, és mielőbbi gyógyulást kívántunk, sajnálatunkat fejeztük ki a történtek miatt. Megköszöntük támogatását, mert nagy rajongója a csapatunknak, és nekünk, kettőnknek is.”
 
"Ez nagyon nehéz időszak a számára. Eljött ide, hogy megnézze az F1-et, és nem láthat semmit, mert kórházba került. Adtunk neki egy ajándékot, egy korlátozott példányszámú McLaren könyvet, és reméljük, hogy legalább televízión keresztül meg tud bennünket nézni a kórházban.”
 
 
Lewis Hamilton hozzá tette: ”Rajongóink nélkül nem tartanánk itt. Nagyon sokat jelent számomra és a csapat számára is, hogy ennyi híve van a csapatnak, és nagyon hálásak vagyunk azért a támogatásért, amit kapunk.”
 
"Mikor hallottunk erről, nagyon elszomorodtunk, és a legkevesebb, amit tehettünk, hogy levelet küldtünk neki. Reméljük, hogy mihamarabb felépül. Ez tragikus, de reméljük, hogy már jobban van."
 
 
Szöveg: FormaNet, Varga Viktória
 

 

 

Szólj hozzá

f1 mclaren forma1 lewis hamilton jenson button monacói nagydíj baleset monaco