2012. jún 21.

F1 Vettel bóknak vette Domenicali kijelentését

írta: FormaNet
F1 Vettel bóknak vette Domenicali kijelentését

Sebastian Vettel nem titkolta, hogy nagyon hízelgő volt számára Ferrari csapatfőnökének, Stefano Domenicalinak azon véleménye, hogy nagyon jól együtt tudna dolgozni Fernando Alonsóval. Mindemellett azt is hozzátette, hogy nem zavarják a folytonos spekulációk, ám nagyon elégedett jelenlegi helyével.

Vettel VBalencia előtt.jpg 

Stefano Domenicali a napokban úgy nyilatkozott, hogy Sebastian Vettel a mezőny egyik legjobb versenyzője, és természetes, hogy mint kétszeres világbajnokon, a Ferrari is rajta tartja a szemét a német tehetségen. A csapatfőnök szerint nem lenne gond, ha Fernando Alonso mellett találná magát, és a két kétszeres világbajnok jól megférne egymás mellett egy csapatban. (erről itt olvashattok)


Domenicali kijelentését követően a Ferrari spanyolja csütörtökön a valenciai paddockban szintén úgy nyilatkozott, hogy nem lenne probléma, ha a jövőben Vettel ülne a másik piros autóban.

 
Természetesen az újságírók a regnáló bajnokot is megkérdezték a Ferraritól érkező nyilatkozatokról.


„Nagyon jó ezt hallani. Nagyon tisztelem a Ferrarit, és nagyon tisztelem Fernandót. Úgy fogom fel, mint egy bókot. Nyilvánvalóan hízelgő számomra, hiszen mindig is mondtam, hogy aFerrari egy kiváló csapat, amely nagy múlttal és hagyományokkal rendelkezik a Formula-1-ben. De ahogy már többször is említettem, jelenleg nagyon boldog vagyok a mostani helyemen.”

000 facebook_banner.jpg

Vettel hozzátette, hogy a pilótapiac esetleges változásairól szóló pletykák hozzátartoznak a cirkuszhoz, és mindez egyáltalán nem zavarja őt abban, hogy jelenlegi munkájára és feladatára összpontosítson.

 
„Hogy zavarna engem? Nem. Ha az idei bajnokságról kellene beszélnem, azt mondanám, sokkal jobban kell koncentrálni. Ahogy láthatjuk, rendkívül szoros a mezőny, és sok győztes van. Szóval azt hiszem, hogy a hangsúly most csakis ezen a szezonon van. De láthatjuk, hogy általában mindig vannak ilyen spekulációk, legutóbb Monacóban például Mark Webbert hozták szóba a Ferrarival. A média mindig talál valamit, amiről beszélni lehet.”

Szöveg: FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

Szólj hozzá

f1 valencia forma1 red bull európa nagydíj formula1 domenicali sebastian vettel