2012. jún 22.

F1 A fogadóirodák Hamilton győzelmét jósolják Valenciában

írta: FormaNet
F1 A fogadóirodák Hamilton győzelmét jósolják Valenciában

Mint minden futam előtt, így az Európa Nagydíj előtt is napok óta tart a találgatás arról, hogy vajon milyen eredmények születhetnek az idei szezon nyolcadik állomásán, Valenciában. Az esélylatolgatás a legtöbb embernek nem kerül pénzbe, ám a fogadóirodák tippjeire érdemes odafigyelni, hiszen ők azok, akik komoly hasznot, vagy éppen veszteséget realizálhatnak amennyiben rosszul ítélik meg az erőviszonyokat. Az első szabadedzés előtt a bukmékerek egyértelműen Lewis Hamilton győzelmét valószínűsítik.

Valencia.jpg 

Lewis Hamilton

Sorozatban ez a harmadik alkalom, hogy a brit online fogadóiroda, a Paddy Power a McLaren sztárját, Lewis Hamiltont tartja legesélyesebbnek a futamgyőzelemre. A 2008-as világbajnok valenciai győzelmére 5/2-es, azaz a magyar tippmix alapján 2.5-ös odds-ot adnak.

Sebastian Vettel mesterhármasa

Sebastian Vettelt némileg alulértékelik Hamiltonhoz képest, annak ellenére, hogy az elmúlt két Európa Nagydíjon – útban világbajnoki címei felé – mindkétszer ő állhatott fel a valenciai dobogó legmagasabb fokára. 7/2 arányban lehet fogadni arra, hogy a regnáló bajnok hétvégén behúzza mesterhármasát, ami 3.5-ös odds-ot jelent.

Fernando Alonso hazai pályája

A Ferrari spanyolját a harmadik legesélyesebb versenyzőnek tartják, hiszen hazai közönsége előtt minden bizonnyal nagy show-ra készül. Alonso futamgyőzelme esetén a fogadott összeg hétszeresét lehet kaszálni.

Mark Webber

Vettel csapattársa, Mark Webber (akinek 2010-ben a Red Bull valóban szárnyakat adott a Heikki Kovalainennel történt ütközése után) győzelme esetén 12-szeres pénzt fizet a fogadóiroda.

Lotus

Az időjárás előrejelzés, és a pálya karakterisztikája alapján reális esély van arra, hogy a Lotus F1 Team két pilótája közül az egyik valóban felérjen a csúcsra. Ha ez megtörténik, Kimi Räikkönen és Romain Grosjean esetében is a fogadott összeg 12-szeresét lehet nyerni.

Michael Schumacher és Jenson Button

A hétszeres világbajnok ugyan nagyszerűen teljesített Monaco utcai pályáján, ennek ellenére csütörtökön a paddockban úgy nyilatkozott, hogy túlságosan optimista dolog lenne részéről, ha egy esetleges győzelemről beszélne. Így érzi ezt a brit szerencsejáték cég is, ugyanis a Lotusoknál is kevesebb esélyt látnak a német legenda győzelmére. Scumacher rajongói 14-es odds-szal fogadhatnak kedvencük valenciai diadalára, és ugyanennyi esélyt adnak a legutóbbi négy versenyen mindössze két pontot gyűjtő Jenson Buttonnak is.

Felipe Massa

A brazil versenyző ugyan javuló formát mutat, de még most is 40-es odds-szal sorakozik a futamgyőzelemre esélyes versenyzők között.  Massa ugyan idén még csak dobogóra sem állhatott fel, ettől függetlenül még mindig nagyobb esélyt adnak neki, mint például a Barcelonában élete első F1-es diadalát ünneplő williamses Pastor Maldonadónak, akinek hétvégi győzelmére 50-es odds-szal lehet fogadni.

000 facebook_banner.jpg

 

Hazai legnagyobb fogadóirodánk szintén Lewis Hamiltont favorizálja (3.5 odds), míg Fernando Alonso és Sebastian Vettel győzelme egyaránt 4.5-ös szorzóval fogadható. Kimi Räikkönen 13-as, Jenson Button 14-es, Mark Webber 15-ös szorzót kapott, és ha a felsorolt hat versenyzőn kívül bárki másra fogadunk, abban az esetben csak megduplázhatjuk pénzünket.


FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

Szólj hozzá

f1 valencia európa nagydíj formula-1