2012. júl 05.

F1 Batman színeibe öltöznek Kimi Räikkönenék a hétvégi Brit Nagydíjon

írta: FormaNet
F1 Batman színeibe öltöznek Kimi Räikkönenék a hétvégi Brit Nagydíjon

A Lotus F1 Team szerdán este örömmel jelentette be, hogy a csapat a hétvégén megrendezendő Brit Nagydíjon egyesíti erőit a Christopher Nolan Dark Knight trilógia legújabb részével a The Dark Knight Rises című legújabb mozisikerrel.

lotus_batman.jpg

Hogy megünnepeljék a partnerkapcsolatot a Lotus F1 Team és a The Dark Knight Rises közös erővel készülnek a silverstone-i hétvégére.
Amellett, hogy mindkét E20-as versenygépen és a pilóták sisakján is, még a csapat garázsában és az overálokon is a film hivatalos logói lesznek láthatóak, egész hétvégén.

Batman legendás „Tumbler" járműve is pályára vonul majd a Lotusokkal és pilótáival, Kimi Räikkönennel és Romain Grosjeannal.

A különleges eseményt július 5-én a Brit Nagydíj hétvégéjét megelőző csütörtökön déli 12 órakor a silvertsone-i pálya rajt cél vonalánál tekintheti meg az akkreditált média.

Egy interjú keretein belül, hivatalos képek is készülnek majd, miközben a Lotus F1 Team versenyzői a Batman filmekből legendásan híres motorral pózolnak majd.

A hétvége fennmaradó részében, a „Tumbler" bemutatót tart majd, melyet a Sky kivetítőnél lehet megtekinteni Silverstone-ban.

000 facebook_banner.jpg

Eric Boullier, Lotus F1 Team, Team csapatfőnöke így nyilatkozott a különleges partnerség kapcsán:

„Az idei szezonban minket tartanak a világbajnokság fekete lovának, szóval ez a partnerség a Dark Knight Rises című filmmel egy nagyon találó lehetőség. Az E20-as autóink egyszerűen fantasztikusan néznek ki a legújabb Batman film festésével, kíváncsian várom a rajongók véleményét, amikor meglátják őket a hétvégén. Természetesen abban is reménykedünk, hogy a Dark Knight Rises -ba öltözött E20-asok jól szerepelnek majd a futamon."

Szöveg: FormaNet, Németh Dániel

001_fórum logo.png

banner felirat 1.jpg

 

Szólj hozzá

f1 lotus batman forma1 kimi räikkönen formula1 dark knight silverstone