2012. júl 25.

F1 Grosjean: Remélhetőleg jövőre is a csapat tagja leszek

írta: FormaNet
F1 Grosjean: Remélhetőleg jövőre is a csapat tagja leszek

Romain Grosjean elismerte, hogy pillanatnyilag csak reméli, hogy 2013-ban is a Lotus F1 Team versenyzője lesz.  

romain_grosjean.jpg 

Annak ellenére, hogy az idei szezonban néhányszor balszerencsés rajtot produkált, semmi kétség a felől, hogy az idény egyik nagy meglepetése a svájci születésű Romain Grosjean, főleg a 2009-ben (még a Renault-nál) mutatott középszerű teljesítménye után.

A Lotus F1 Team csapatfőnöke, Eric Boullier illetve a tulajdonos, Gerard Lopez már nem egyszer jelezte, hogy rendkívül elégedett mindkét versenyzővel, így a 26 esztendős franciával is, aki a 2012-es szezon eddigi 10 nagydíjából ötöt nem tudott befejezni, ugyanakkor két dobogós helyezésével, valamint egy negyedik- és két hatodik helyével jelenleg 61 ponttal nyolcadik a pilóták pontversenyében, és mindössze hét egység választja el a 2009-es világbajnoktól, Jenson Buttontól.

Sokszor kimagasló teljesítménye ellenére Grosjean egyelőre csak reménykedik abban, hogy jövőre is az enstone-i alakulat kötelékében szállhat harcba a bajnoki pontokért.

"Ha minden jól megy, remélhetőleg a következő szezonban is a csapat tagja leszek” – idézte Grosjeant az f1i.com, francia honlap.

"Ez lehetővé tenné számomra, hogy az idei versenyekre építve 2013-ban kedvezőbb helyzetben legyek. Azt már tudjuk, hogy mi az ami működik, és mi az, ami nem, így több időnk lesz arra, hogy tökéletesítsük a dolgokat. Remélem, hogy maradhatok. ha továbbra is így teljesítek, akkor azt hiszem, jók az esélyeim."

000 facebook_banner.jpg

A francia honlap értesülése szerint Grosjean szponzorának, a Totalnak szezon végén lejár a szerződése az enstone-i alakulattal.

 

FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

hotel phőnix tisza.gif

Szólj hozzá

f1 lotus szerződés formula-1 romain grosjean