2012. aug 01.

F1 Brundle: Hamilton lélekben is kész a kihívásra

írta: FormaNet
F1 Brundle: Hamilton lélekben is kész a kihívásra

Lewis Hamilton tavalyhoz képest sokkal jobb lelkiállapotban van ahhoz, hogy hamarosan Fernando Alonso egyik legnagyobb kihívója legyen a világbajnoki csatában – véli az egykori F1-es versenyző, Martin Brundle.

lewis hamilton-hungaroring.JPG

A Formula-1-es versenyzőből televíziós kommentátorrá avanzsált Martin Brundle az elmúlt hétvégén, Magyarországon úgy vette észre, hogy honfitársa, Lewis Hamilton nagyszerű formában van, és nem csak az autóban. Brundle szerint Hamiltonon a paddockban is egyértelműen látszott, hogy sokkal boldogabb, és kiegyensúlyozottabb.

A McLaren 2008-as bajnoka egy győzelemmel a háta mögött vághatott neki a bő egy hónapos nyári szünetnek, ami nyilvánvalóan nagy lökést adhat számára a feltöltődéshez, és a folytatáshoz. A brit egész hétvégén kiegyensúlyozott és magabiztos teljesítményt nyújtott, mindemellett sokkal nyíltabb volt.

„Lewis Hamilton volt a legboldogabb és a legnyitottabb. Sokkal inkább megközelíthető volt, és nem lehajtott fejjel, a sapkája és a szemüvege mögé bújva közlekedett. Udvarias bájjal és elkötelezetten válaszolt a média kérdéseire. Péntek délelőttől egészen vasárnap délutánig úgy nézett ki, mint egy férfi, akinek eltökélt szándéka, hogy megnyerje a versenyt, és végül így is szállt ki az autóból" – ecsetelte Brundle a Sky Sport honlapján.

000 facebook_banner.jpg

„Visszatért a világbajnoki csatába, és mindemellett boldognak látszik. Jelenleg egyértelműen ő az egyik legerősebb pilóta a versenyben" – folytatta Brundle.

Fernando Alonso ugyan 40 pontos előnyben van a második helyen álló Mark Webberrel szemben, de a soron következő riválisok, Sebastian Vettel és Lewis Hamilton már csak hajszállal ( 2 ill. 7 ponttal) vannak lemaradva a veterán ausztráltól, így a brit akár már a soron következő Belga Nagydíjon a kétszeres spanyol bajnok legfőbb üldözőjének léphet elő.

Szöveg és fotó: FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

hotel-gif.gif

Szólj hozzá

mclaren forma1 lewis hamilton magyar nagydíj formula1 martin brundle