2012. aug 25.

F1 Sergio Perez és Kobajasi Kamui az élmenőktől szeretne pontokat rabolni Spa-ban

írta: FormaNet
F1 Sergio Perez és Kobajasi Kamui az élmenőktől szeretne pontokat rabolni Spa-ban

A Sauber istálló fiatal pilótái magabiztosan várják a legendás Belga Nagydíjat. Segio Perez és Kobajasi Kamui szerint versenyképesek lesznek a pokoli gyors, Ardennekben kanyargó aszfaltcsíkon. A svájci csapat versenyzőpárosa 80 világbajnoki pontot és két dobogós helyezést ért el a szezon első felében, melyet Belgiumban szeretnének tovább gyarapítani.

26. sergio perez.JPG

Sergio Perez és Kobajasi Kamui nagy reményekkel várja a Belga Nagydíjat. A pilóták szerint, a pálya karakterisztikája fekszik az autójuknak, emellett a kiszámíthatatlan időjárási körülmények is kedvezhetnek a svájci alakulatnak. Ha vissza emlékszünk a Maláj Nagydíjra, Segio Perez kaotikus versenykörülmények között szerezte meg első dobogós helyezését, így bíztató előjelekkel érkezhet Belgiumba a két versenyző.

Kobajasi Kamui véleménye szerint, minden versenykörülmény között jól fog működni a C31, amelynek különösen fekszenek a gyors kanyarok.

"Biztos vagyok benne, hogy minden körülmény között versenyképesek tudunk lenni Spa-ban, mivel a pálya karakterisztikája gyors kanyarokra épül, amit az autónk ki tud használni. Nagyon várom már a versenyt."- mondta a Japán pilóta

000 facebook_banner.jpg

Sergio Perez értékes pontokat szeretne gyűjteni Belgiumban, és jó teljesítménnyel szeretné indítani a szezon második felét.

"Meggyőződésem, hogy a gyors ardenneki pályán jó lesz az autónk. Biztosnak kell lennünk benne, hogy minden rendben van és egy sikeres második szezon elé nézünk."- mondta Sergio Perez

"Tavaly a 9. rajtpozíciót értem el az időmérőn, de nem tudtam befejezni a versenyt. Ez lesz a második Formula-1-es futamom Belgiumban, és mindenképpen pontszerző helyen akarok végezni."

Szöveg: FormaNet, Kiss Róbert

Fotó: FormaNet

001_fórum logo.png

hotel gif 2.gif

Szólj hozzá

forma1 spa formula1 sauber belga nagydíj sergio perez kobajasi kamui