2012. aug 31.

F1 A Mercedes és Schumacher is reagált az újabb pletykára

írta: FormaNet
F1 A Mercedes és Schumacher is reagált az újabb pletykára

Régóta téma már Michael Schumacher jövője, és számtalan pletyka kíséri szinte visszatérése óta. A napokban újabb találgatás látott napvilágot a legenda szerződésével kapcsolatban. Christian Danner, a német televízió szakkomentátora szerint Michael Schumacher már megállapodott a csapattal, és a 2013-as évadban is a rajtrácson láthatjuk. A csapatfőnök Ross Brawn nem kommentálta az újabb pletykát, maga az érintett hétszeres bajnok pedig tagadta azt.

Schumacher Brawn reagált.jpg

Christian Danner a Belga Nagydíjon tett egy érdekes kijelentést, miszerint a hétszeres legenda nem vonul vissza.
„Biztos vagyok benne, hogy már döntés született  az ügyben."

A Mercedes istálló csapatfőnökre Ross Brawn is reagált a pletykákra, mégpedig elég rejtélyesen.

„Elnézésüket kérjük, de nem fogunk minden lépésünkről beszámolni a döntéseinket illetően" – nyilatkozott Ross Brawn a DPA hírügynökségnek.

Michael Schumacher a hétvégén ünnepli 300. futamát a Formula-1-ben, és ismét célkeresztbe került a jövő évi kontraktusával kapcsolatban. A hétszeres világbajnok azonban mindent cáfolt, és ismét egyértelművé tette, nem fog dönteni legalább októberig.

„Úgy gondolom, elég egyértelműen elmondtam, hogy októberig nem fogunk döntést hozni a jövőmmel kapcsolatban" – nyilatkoztat a bajnok, akit megkérdeztek arról is, hogy mégis hány futamot tervez még karrierje során.

„Hogy végül mennyi lesz, az majd kiderül. Jelenleg még nem tudom, de a szezon végéig minden ki fog derülni. Vannak olyan időszakok, amikor a dolgok ellened játszanak, de mint korábban is mondtam, teljesen megbízom a srácokban. Minden tőlük telhetőt megtesznek, nem szeretnének megfutamodni, de nem tudhatjuk, hogy a dolgok hogyan alakulnak majd."

000 facebook_banner.jpg

„Nem gondolom ezt túl, már a szezon korábbi részében is tisztában voltam azzal, hogy nem harcolhatunk a címért, úgyhogy nem hiszem, hogy nagy meglepetés lenne, hogy nem vagyunk harcban. Amennyiben a címért harcban lennék, sokkal jobban zavarnának a dolgok."

„A szezon hátralévő részére szeretnék koncentrálni. Van még sok tényező, amikkel javítani tudunk, és még keményebben nyomni, hogy előrehaladjunk" – nyilatkozta a német legenda Belgiumban.

Szöveg: FormaNet, Németh Dániel

001_fórum logo.png

hotel phonix banner gif.gif

Szólj hozzá

mercedes schumacher forma1 formula1 belga nagydíj