2012. okt 11.

F1 Hamilton és Button tisztázta a twitteres kellemetlenségeket

írta: FormaNet
F1 Hamilton és Button tisztázta a twitteres kellemetlenségeket

Lewis Hamilton Koreában elismerte, hogy a jövőben talán el kéne kerülnie a népszerű közösségi szolgáltatást, a Twittert, mert a napokban ismét egy buta hibát követett el. Jenson Button szintén magyarázkodásra kényszerült, amiért Sergio Pérezt követi, miközben saját csapattársát nem.

lewis hamilton - jenson button.jpg 

Nem sokkal az után, hogy Lewis Hamilton kellemetlen helyzetbe hozta magát saját csapatán belül, amikor a Twitteren titkos telemetriai adatokat tett közzé, újabb bakit követett el, ami után ismét bocsánatkérésre kényszerült. A Japán Nagydíj után ugyanis Lewis egy twitteres bejegyzésben szóvá tette, és nem tetszését fejezte ki, hogy saját csapattársa, Jenson Button már nem tartozik követői közé. Hamilton úgy gondolta, mindez azért van, mert a Mercedeshez tart, és tiszteletlennek minősítette honfitársa és egyben kollégája viselkedését. Hamarosan azonban kiderült, hogy Button sosem követte őt a Twitteren, így a 27 esztendős bajnok később magyarázkodni kényszerült.

„Azt hiszem még sok hibát el fogok követni az életben, és ez volt az egyik közülük. De tanulok a hibáimból, és talán a Twitter nem nekem való ” – nyilatkozta csütörtökön az újabb kellemetlen incidensről a 2008-as világbajnok.

000 facebook_banner.jpg
Az újságírók természetesen a csapattársat, Buttont is megkérdezték a történetről, így a brit kénytelen volt megmagyarázni, miért is nem követte saját csapattársát, miközben például Pedro de la Rosát, Mark Webbert igen, sőt már jövőbeni csapattársát, Sergio Pérezt is követi a Twitteren.

„Millióan követik őt, én pedig minden hétvégén látom. Pérezt azért kezdtem követni, mert azonnal üdvözölni akartam, most pedig már nem vonhatom vissza. Manapság már nem tehetek meg bármit a Twitteren, és számomra egészen elképesztő, hogy itt vagyunk egy nagydíj előtt, mégis ilyen dolgokról kell itt beszélgetnünk.”

Button azt is elmondta, hogy Hamilton elnézést kért tőle amiért tiszteletlenséggel vádolta meg, de hozzátette: „Óvatosnak kell lennie, hogy mit tesz közzé a Twitteren, hiszen több, mint egymillió követője van.”

FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

Szólj hozzá

forma-1 twitter lewis hamilton jenson button formula-1 Címkék