2012. dec 13.

F1 Hivatalos: Norbert Haug év végén elhagyja a Mercedest

írta: FormaNet
F1 Hivatalos: Norbert Haug év végén elhagyja a Mercedest

Tovább folytatódik a Mercedes átalakulása, csütörtökön a Mercedes-Benz Motorsport igazgatója, Norbert Haug jelentette be távozását. 

norbert haug.jpg

Norbert Haug 1990 óta felelt a Mercedes motorsport tevékenységéért, és ez alatt az idő alatt a McLaren Mercedesszel, és a Brawn Gp-vel is a német gyár összesen hat világbajnoki trófeát szerzett.

„Szeretnék köszönetet mondani a világ legjobb autógyártó cégének ezért a több, mint 22 évért, ami soha, egy pillanatra sem volt szenvedélyektől mentes számomra. Külön szeretném megköszönni a bizalmat, és azt a szabadságot, amit tevékenységem alatt biztosítottak nekem. 1991 óta óriási eredményeket értünk el, amiért minden kollégámnak szeretnék köszönetet mondani. Sajnos egy győzelmünkkel, amit 2012-ben értünk el a Formula-1-ben, nem tudtuk teljesíteni saját elvárásainkat. Ugyanakkor megtettük a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy a csapat jövőben sikeres legyen. Csapatunk és vezetőik minden tőlük telhetőt megtesznek majd céljaik elérése érdekében”- búcsúzott Norbert Haug. 

000 facebook_banner.jpg

Daimler vezérigazgatója Dieter Zetsche elmondta: „Norbert Haug több mint 20 éven át a Mercedes-Benz Motorsport programjának arca volt. Számomra egy egész korszakot ölel át tevékenysége, és felelős volt az Ezüst Nyilak sikeres visszatéréséért a Formula-1-be. Az igazgatótanács és az egész motorsport család nevében szeretnék köszönetet mondani azért a rendkívüli elkötelezettségért, melyet a háromágú csillag iránt tanúsított.”

FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

 

Szólj hozzá

mercedes forma-1 norbert haug formula-1