2013. feb 02.

F1 A Sauber bemutatta idei autóját, a C32-Ferrarit (Videóval)

írta: FormaNet
F1 A Sauber bemutatta idei autóját, a C32-Ferrarit (Videóval)

Szombat délben, a mezőnyből ötödik csapataként a svájci székhelyű Sauber F1 Team is bemutatta idei autóját, a Sauber C32-Ferrarit.

sauber-c32-4-886x497.jpg

Monisha Kaltenborn első alkalommal volt jelen a rendezvényen csapatfőnökként, és elmondta, nagyon izgalmas pillanat a számára is, hogy a téli munkálatokat követően, már mint az alakulat vezetője vehet részt az új autó leleplezésénél.

A csapatfőnök méltatta az idei versenyzők eddigi teljesítményét, majd a színpadra szólitották Nico Hülkenberget, és Estaban Gutierezt, akik leleplezték a Sauber C32-Ferrarit.

Az autó félig-meddig megtartotta a tavaly még rendkívül szokatlan orrkialakítást, bár a szépségpanel jelentősen segít rajta. Mindemellett keskenyebbek lettek az oldaldobozok, és a festés is jelentős változásokon ment át. Ami pedig a technikai oldalt illeti, a tavalyi, versenyképes C31 az alapja a 2013-as autónak. 

„Nagyon izgatott vagyok, de kissé feszült is. A célunk nagyon egyszerű és világos: szeretnénk előrelépni. A Sauber C32 elődjén alapszik, ami egy nagyon versenyképes autó volt, sok erősséggel és néhány gyenge ponttal. Mérnökeink arra koncentráltak, hogy továbbfejlesszék az erősségeket, és kiküszöböljék a gyengeségeket” – mondta Kaltenborn. 

 

Gutierez.jpg

Sauber_C32_Front_Side_01-886x626.jpg

Sauber_C32_Front_01-886x626.jpg

sauber drivers.jpg

FormaNet

Szólj hozzá

forma-1 sauber formula-1 autóbemutató