2015. júl 18.

Az F1-es társadalom egy emberként gyászolja Jules Bianchit

írta: FormaNet
Az F1-es társadalom egy emberként gyászolja Jules Bianchit

Fájdalmas napra ébredt ma az autósport társadalom. Hosszú küzdelem után Jules Bianchi elvesztette életének legnagyobb csatáját. A 25 esztendős francia tehetségtől csapata és a mezőny többi tagja búcsúzik…

jules_bianchi_1.JPG

 

Jules Binachi halálhíre megrendítette az autósport világát. Reggelt óra a Twittert elárasztotta a rengeteg részvétnyilvánítás. Versenytársai szívhez szóló bejegyzésekkel nyilvánították ki fájdalmukat, és saját csapata, illetve a többi istálló is mélyen gyászol.

Manor Marussia F1 Team, John Booth, csapatfőnök:

„Nem lehet szavakkal leírni azt a hatalmas szomorúságot, amit a csapaton belül éreztünk ma reggel, amikor felfogtuk, hogy elveszítettük Jules-t. Kitörölhetetlen nyomot hagyott mindannyiunk életében, és örökre része marad annak, amit eddig elértünk, és annak is, amiért a jövőben dolgozunk. Jules egy ragyogó tehetség volt. Nagy dolgokra volt hivatott ebben a sportban: sikerre, amit annyira megérdemelt. Mindemellett egy csodálatos személy volt, aki számtalan emberben hagyott mély nyomot szerte a világban. Felismerték benne amit mi is, hogy ő egy szenvedélytől motivált versenyző, és egyben egy kedves, alázatos és egy nagyon szerethető ember, aki beragyogta a garázst és az életünket.”

„Hihetetlenül hálásak vagyunk azért, amiért lehetőséget tudunk biztosítani Jules-nak, hogy megmutathassa tehetségét a világnak egy Formula-1-es autóban. Már az első pillanattól kezdve -  amikor 2013-ban a szezon előtti teszten először vezette az autót - tudtuk, hogy egy különleges pilóta került hozzánk. Megtisztelő volt, hogy csapatunkban tudhattuk, és csapattársunk, barátunk lehetett. Gondolatban a csodálatos Bianchi családdal vagyunk, akik az elmúlt kilenc hónapban rendkívül erősek voltak.”

„Végül szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatta Jules-t a tavaly októberi balesete óta. A kedvességük sokat jelentett családjának és nekünk is. Az elkövetkező napokban és hónapokban is számítunk a bizalmukra, és Jules-ért is fogunk versenyezni.”

Mercedes: Ma az autósport társadalom egy emberként gyászol. Nyugodj békében Jules. Emlékeinkben örökké élni fogsz.

Williams: Egy tragikus veszteség. A Williams csapatának gondolatai Jules családjával és barátaival vannak. Hiányozni fogsz nekünk.

Red Bull: Egy szörnyű veszteség. Gondolatban Jules Bianchi családjával és barátaival vagyunk.

McLaren: A McLaren csapatának gondolatai Jules Bianchi családjával és barátaival vannak. Rettenetesen hiányozni fogsz.

Ferrari: Chiao Jules! Örökre a Ferrari szívében maradsz!

Sauber: Egy szörnyű hírt kaptunk ma reggel. Legmélyebb részvétünk Jules családjának és barátainak. Nyugodj békében, nagyon fogsz nekünk hiányozni.

Force India: Gondolatban Jules Bianchi családjával és barátaival vagyunk. Nagyon hiányozni fogsz Jules. Nyugodj békében.

                      Lotus: Isten veled barátunk!
julesb.JPG

 

FormaNet, Varga Viktória

000 facebook_banner.jpg

Szólj hozzá

f1 forma-1 marussia jules bianchi formula-1