2011. már 24.

Perez szerződtetése jó üzlet volt - Újabb mexikói szponzor a Saubernél

írta: FormaNet
Perez szerződtetése jó üzlet volt - Újabb mexikói szponzor a Saubernél

Peter Sauber csapata újabb szponzori megállapodást kötött, és az új támogató szintén egy mexikói érdekeltségű cég, a NEC Mexico. Az Sauber autóin már az első, Ausztrál futamtól kezdődően megtalálható lesz az új szponzor logója, és a jelek szerint hosszabb távú együttműködésre számíthat a svájci alakulat.

 
A NEC már a negyedik mexikói partnere a Saubernek, ami minden bizonnyal az újonc Sergio Pereznek köszönhető.
A NEC egy nemzetközi technológiai vállalt, és ennek a cégcsoportnak mexikói leányvállalata döntött úgy, hogy beszáll a száguldó cirkuszba.
 
Peter Sauber: A NEC magas színvonalú műszaki előírásai, és innovációi tökéletesen egybe esnek a Formula-1 értékeivel. Bízom abban, hogy intenzív együttműködés lesz a dologból”
 
Enrique Leiva a NEC Mexico vezérigazgatója: Egy innovatív projekt vonzott minket a motorsportba. A Formula-1 az élvonalbeli technológiák egyik kiemelkedő nemzetközi platformja, erő a dinamizmus jellemzi, és nem utolsó sorban a gyorsaság. Ezek a tulajdonságok teljesen összhangban vannak a cégünk piaci szemléletével. Nagyon boldogok vagyunk, hogy csatlakozhatunk olyan első osztályú támogatóként ahol Japán mellett Mexikó is részt vehet az autósport legmagasabb kategóriájában, és bemutatkozhat az egész világnak. Jó eredményeket szeretnénk elérni, és izgatottan várjuk a szezont.
 
Sergio Perez szerződtetése tehát úgy tűnik, nem csak a pilóta vezetői képességei miatt, de üzleti szempontból is igen jó döntésnek bizonyult a svájci istálló számára.

 
Szöveg: FormaNet, Varga Viktória
 
Szólj hozzá

f1 forma1 formula1 sauber nec mexikco